Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Charlize Theron Alieneket irthat

2011.01.11. 13:45 :: Zanphagras

Természetesen nem arról van szó, hogy a világűr esetleges más intelligens lakóit vagy Frederik Pohl hícsíjeit utasítaná vissza a hollywoodi híresség, csak egy bizonyos szem nélküli, tojásból kikelő jószágot, amilyet a Nyolcadik utas a halálban is láttunk. Igen, Ridley Scott újabb Alien-történet forgatására készül, és a sztárgárda, akikkel dolgozni tervez, igazán sokat ígér.

A Vulture úgy értesült, hogy a Clint Eastwood rendezésében készülő J. Edgar Hoover elnökről szóló filmben szerepelt volna Charlize Theron - azonban visszamondta a szerepet. Ridley Scott pedig lecsapott a lehetőségre.
Nem csak Theron neve merült fel azonban, Scott mindenképpen le akarja szerződtetni a svéd Noomi Rapace-t (A tetovált lány, Sherlock Holmes 2) a női főszerepre, Elizabeth Shaw eljátszására. Van azonban még egy női szerep, Vickers, akit úgy írt le Scott: negyvenes, kemény, de szexi tagja a legénységnek. A szerepet eredetileg Michelle Yeohnak szánta (A holnap markában).

De ahogy egyre több producer lát fantáziát az Alien-előtörténet filmben, és a rendelkezésre álló pénzmag szinte önálló életre kelve növekszik, a 20th Century Foy Yeoh helyett egy még nagyobb nevet szeretne látni. És így érkeztünk el Theronhoz. A Fox kért egy újraírást, hogy Vickers nagyobb szerephez juthasson és így csábítóbb legyen a színésznő számára. Még a héten megkapja a frissített forgatókönyvet, ami alapján eldönti, vállalja-e Vickers megszemélyesítését.

Hiába nagy a titkolózás az új Alien filmmel kapcsolatban, több hír is nyilvánosságra került az elmúlt hónapokban. Sokat meg is cáfoltak egyből, így egyelőre nincs garancia, hogy Theron valóban bekerül a filmbe, de azért valljuk be: a Charlize Theron vs. xenomorf egy csábító elképzelés.

blastr.com

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr842576496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabris 2011.01.12. 10:05:53

Yeoh helyett Theron? Fail.
Jóval többre tartom Yeoh-ot mint a szöszit, de hát ugye a tömeget kell kiszolgálni :]
süti beállítások módosítása