Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Csúcstechnológiáról a Galaxy Taben

2011.01.12. 12:30 :: Zanphagras

A közérthető, érdekes tudományt közvetítő popsci.com elektronikus magazinja, a Popular Science+ speciális év végi kiadványa, a Top Tech 2010 elérhetővé válik a Samsung Galaxy Tabre.

A kiadvány 2010 száz legjobb technológiai fejlesztésével és a legnagyobb díjakkal foglalkozik, szemléletesen, gazdag kép- és videóanyaggal, amiket ráadásul HD minőségben csodálhatunk meg.

Hogy a 7-hüvelykes kijelzőhöz igazítsák a magazint, a popsci.com az oldalakat egyszerűbbé, egymást követővé tette és így hierarchikusabbá formázta a magazint. Erre szükség is volt, hiszen egy számítógépes monitornál jóval kisebb hely áll rendelkezésre, és nem lehet azt elérni, hogy egy térben elhelyezett elemek egyszerre mind láthatók legyenek. Így, hogy nem kerül elénk egyszerre minden, sikerül elegáns és szép kinézettel ugyanazt a minőségi tartalmat továbbítani, és nem hat zsúfoltnak sem.

A magazint fektetett helyzetben olvashatjuk, hogy így több helyet kapjanak a cikkek és a képek, az interaktivitást pedig sikerüljön megőrizni. A Mag+ termékekre jellemző kiváló minőségű HD-videók megtekintéséhez is elengedhetetlen ez a wide-screen, így ez a beállítás szinte adja magát.

Amennyiben tetszést arad és beindul a projekt, a Galaxy Tab tulajdonosok abban a szerencsés helyzetben lesznek, hogy további Mag+ számok válnak elérhetővé számukra, egyedi Galaxy kivitelben.

popsci.com

2 komment

Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr942578366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_iMaginer_ 2011.01.12. 19:28:58

iPadra az egyik első magazin volt, amit megjelentettek annak idején.
Egyébként olvasható állítva is, tartalomtól függően.

Zanphagras 2011.01.12. 19:40:58

Igen, iPadra már elég régen megy ez a magazin, de most már a "konkurrencia" felé is nyitottak. :)
süti beállítások módosítása