Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Stílusos védelem a Galaxy Tabnek

2011.01.20. 14:00 :: Zanphagras

 

Az új laptop, telefon és egyéb informatikai vagy távközlési eszközök sajátja a ragyogó, szép, karcmentes felület. Különösen igaz ez olyan kimondottan elegáns kidolgozású jószágok esetében, mint amilyen a Samsung Galaxy Tab. Hogy az elkerülhetetlen karcolásokat, sérüléseket megelőzzük, hajlamosak vagyunk például kis zokniba vagy egyéb finom anyagba csavarni a telefonunkat - na de hogy néz ki egy Galaxy Tab zokniban? Itt a megoldás, hogy megőrizzük eleganciánkat és mégis megvédjük a Galaxy Tabünket a sérülésektől.

Piacra dobtak ugyanis egy kimondottan a Samsung Galaxy Tabek számára tervezett és készített puha szilikon-bőr tokot. Mivel kimondottan ezekhez a gépekhez készült, a tok semmiféle funkciót nem gátol vagy lassít, ki se nagyon kell venni belőle az eszközt.

A gyártó kimondottan tartósra tervezte a tokokat, így nem fogjuk ott találni magunkat a gép előtt, ahogy újabb és újabb példányokat rendelünk belőle.

A tok tagadhatatlanul egyik legnagyobb előnye, hogy úgy nyújt kellő védelmet a Galaxy Tabnek, hogy közben az egész kinézete stílusos és szép marad. Természetesen több színben rendelhető,hogy mindenki a saját egyéniségéhez illőt választhasson.

 

További információk illetve rendelés IDE KATTINTVA található.

Szólj hozzá!

Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr112598838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása