Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Új év, új Adama

2011.01.27. 12:30 :: Zanphagras

A Syfy egy exkluzív információban elárulta az Inside TV-nek, hogy új Csillagközi Romboló sorozatában ki fogja alakítani a főszereplőt, William Adamát. Bill a nemrég kivéreztetett Capricában még ifjoncként szerepelt, itt pedig már újra katonai minőségében láthatjuk majd.

William Adama szerepét a készülő Battlestar Galactica: Blood&Chromeban a Skinsből ismerős Luke Pasqualino (nyitóképen) játssza majd, a háborúban megkeseredett tisztet pedig, aki irányítja, Ben Cotton (Riese, Hellcats, Caprica, Harper's Island, Stargate: Atlantis, lenti képen).

A hivatalos karakterleírásuk alapján Adama most érkezett frissen végzett vadászpilótaként az Akadémiáról a koloniális flotta legújabb hajójára, a Galacticára. Ambíciói és forró vére egyre hajtják előre, így hamarosan összetűzésbe kerül a háborúban megfáradt tiszttel, Cokerrel, akinek jelent. Cokernek 45 napja van hátra a szolgálatból, és annyira abba akarja már hagyni a harcot, amennyire William el akarja kezdeni. Mégis, egy valószínűtlen szövetség kötődik köztük, ahogy küldetésük egyre veszélyesebbé - és kulcsfontosságúvá válik a kétségbeesett flotta számára.

Minden esetre is sok sikert kívánunk Pasqualinonak a legendás karakter megszemélyesítéséhez.

blastr.com

1 komment

Címkék: sorozat

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr152617809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása