Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Vadászat a Negyedikre

2011.01.28. 17:30 :: Zanphagras

Kilencen vannak, a Lorien bolygó gyermekei. Idegenek a Földön, de nem volt más választásuk, mint idejönni: ősi ellenségeik lerohanták világukat, és elpusztítottak mindenkit. Csak kilencen élték túl a brutális inváziót, mindegyikük kapott maga mellé egy-egy védelmezőt... de még így sem állhatnak meg. Mert vadásznak rájuk.

D.J. Caruso (Sasszem, Disturbia) rendező és Michael Bay producer hamarosan mozikba kerülő sci-fi thrillere, A Negyedik története ezek köré a menekült idegenek köré épül. Külsőre hasonlítanak az emberekhez, de természetfeletti képességekkel rendelkeznek.

Amikor elmenekültek bolygójukról, mindnyájan kaptak egy-egy számot, és csak abban a számsorrendben lehet őket megölni. Kozmikus ellenségük orvgyilkosai vadásznak rájuk, és hármójukat már meg is ölték: az Elsőt Malajziában. A Másodikat Angliában, a Harmadikat Kenyában vadászták le. Így jutottak el John Smithhez (Alex Pettyfer)... ő a Negyedik.

John átlagos középiskolásnak álcázza magát, ahogy Henri nevű kísérőjével, személyazonosságát folyamatosan váltogatva menekül városról városra. Azonban megismerkedik egy lánnyal (Dianna Agron), akibe menthetetlenül beleszeret, ráadásul rájön, hogy hozzá hasonlók élnek szerteszét a világban. És most, hogy szerelmes lesz, rájön, hogy elege van a futásból, és eljött az ideje annak, hogy inkább szembeszálljon az ősi ellenséggel és harcoljon azért, amit és akit szeret. A próbatétel igen keménynek ígérkezik, a vadászok vezetője, Parancsnok (Kevin Durand) ugyanis elkötelezetten és kíméletlenül küzd, hogy küldetését teljesítse.

Az akciódús, feszültséggel teli thriller A Negyedik című könyvre épül. A könyv meghódította a külföldi bestseller listákat, így a történetre sem lehet majd panasz, míg az elképesztő látványvilág magáért beszél. A film február 17-én, feliratosan kerül a magyar mozikba.

4 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr432621388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2011.01.28. 19:13:23

Na ne. szinkronosan keruljon be.

The reaper 2011.02.01. 00:50:49

És igen, itt is feltűnik az elhagyhatatlan domináló kék-narancssárga színkettős a plakáton.
Kezd már unalmas lenni...

2011.02.02. 13:36:47

Michael Bay neve a garancia arra, hogy ezér' se fogok moziba ülni...

Zanphagras 2011.02.02. 13:41:17

@SzaboZsee: A Negyedik esetében csak producer, azaz nem executive, tehát ELVILEG nem nagyon szól bele a készítésbe, úgyhogy szerintem esély még van rá, hogy jó film lesz belőle... meg hát azért nem Uwe Bollnak hívják. :)
süti beállítások módosítása