Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Tánc és sci-fi

2011.02.02. 15:30 :: Zanphagras

Egyes stílusirányzatok és művészetek arra törekednek érthetetlen agresszivitással, hogy kiszorítsanak más műfajokat és művészeti ágakat az emberek életéből, hogy minél inkább érvényesülhessenek. Ezt a korántsem lovagias magatartást mindenre rá lehet fogni, de a science fictionre bizonyosan nem: ahogy az alábbi videókban láthatjuk, tánc és sf remekül megfér egymás mellett. Sőt, egymásban.

Itt következik a bizonyíték. Elsőnek lássunk egy videót a Hollywoodi Disney World Star Wars hétvégéinek egyik 2008-as showjából.

De nehogy az a vád érhessen minket, hogy Star Wars napot tartunk a blogon, következzen a Never gonna give you up klipje, méghozzá a Crysis szereplőivel. Tánc, ének, sci-fi... mi kell még?

A nyitókép Aaron Jasinki munkája, ami még a Star Wars: Visions című kötetbe is bekerült. Címe: Vader got served.

1 komment

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr202633286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SkL · http://livefast.blog.hu/ 2011.02.03. 04:43:40

Iszonyat a tánc, amit nyomnak :D én mondjuk kimondottan Star Wars fan vagyok, hamár csillagok háborúja a téma, akkor itt egy is ínyencség :D livefast.blog.hu/2011/01/23/csillagok_haboruja_retro_77
süti beállítások módosítása