Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Visszatérhetnek a masinák?

2011.02.16. 15:14 :: locutus

James Cameron majd' 30 éves gyilkológépei az utóbbi években nem arattak nagy sikert - sem a képernyőkön, sem pedig a vásznakon. És bár Arnold visszatérése elég bizonytalan, bár nem reménytelen, a Terminátoroktól talán mégsem kell elbúcsúzunk, ugyanis az Empire információi szerint a franchise jogai újra gazdát cseréltek.

 

A sorozatos bukások miatt a jogokat eredetileg birtokló Halcyon nem kívánta meghosszabbítani a szerződést, hanem még tavaly februárban túladott rajtuk - 29 és fél millió dollárért. A legújabb potenciális vásárló az Universal, ahol Justin Lin rendezőnek keres egy kiugrási lehetőséget.

Ám ez sajnos magában foglal egy újabb McG-fiaskót: a Salvation rendezője se érkezett túl fényes rezümével a franchise-hoz (Charlie angyalai 1-2), és Lin is leginkább a Halálos iramban sorozat legutóbbi három darabjának rendezőjeként ismert.

Az azonban már annál reménykeltőbb, hogy a második epizód társ-forgatókönyvírója, William Wisher már előállt egy 24 oldalas tervezettel az ötödik, és egy négy oldalas vázlattal a hatodik résznek. Ezek folytatnák a negyedik résszel megkezdett poszt-apokaliptikus sztori-irányvonalat, ám bevennék a képbe az időutazást is. És ha az Osztrák Tölgy tényleg folytatja a színészi karriert (ahogy azt kormányzói hivatalának letételével reméli), akkor kő kövön nem marad.

Deadline
Empire Online

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr912665506

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vérteszt vastagbélre (James Cameron: A halálosztó, 1984) 2011.05.18. 21:39:48

„A nukleáris tűz után évtizedek óta tombol a gépek háborúja az emberiség kipusztítására. A végső ütközetet azonban nem a jövőben vívják meg, hanem itt, jelenünkben. Ma este…” Késheggyel asztalba véstem, mint József Attila, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása