Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Franco és a majmok

2011.02.26. 13:07 :: locutus

Beindult a marketinggépezet: a Comingsoon.net-nek hála megkaptuk az első sajtóképet az idén novemberben érkező új Majmok bolygója-filmből, a Rise of the Apes-ből.

Az új moziban elméletileg a nem túl szép emlékű klasszikus sorozat negyedik filmje idéződik meg, melyben Caesar, a csimpánz fellázítja a majmokat az emberek ellen. Ez az új alkotás jelenünk San Franciscojában játszódik, ahol génsebészek Alzheimer-gyógyszerekkel kísérleteznek majmokon - ám egy Caesar nevű példány gondokat okoz.

Az új mozi olyan színészeket vonultat fel, mint az idei Oscar-házigazda, James Franco, valamint Andy Serkis (a King Kong után ismét majombőrben), John Lithgow, és a Harry Potterekből ismerős Tom Felton.

A trükköket a Peter Jackson-megaprodukciókon edződött WETA szállítja, így az biztos, hogy a látványra nem lehet panasz. De hogy szükséges-e tovább macerálni Boulle majmait, az már más kérdés.

Comingsoon.net
Empire Online

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr462692324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása