Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Conan új arca

2011.03.04. 15:30 :: Zanphagras

Arnold Schwarzenegger karakteres alakítása folytán evidens, hogy Conan, a barbár arca bizony eggyé vált az ex-kormányzóéval. Ezért lesz nagyon nehéz dolga Jason Momoának, aki az idén augusztusban a mozikba kerülő új Conan film főszerepét kapta.

A filmről különösebben sok információ még nem látott napvilágot, a szereplőgárdán kívül nem sokat lehet jelenleg tudni. Most azonban úgy néz ki, beindul a film mögött álló marketinges stáb, és elkezdik adagolni a híreket az izmos barbár harcos rajongói számára. 

Rögtön egy animált filmplakáttal kezdték, és meg kell mondani, igen jó munkát végeztek. Ez a plakát tisztelgés a tavaly elhunyt, legendás illusztrátor művész, Frank Frazetta emléke előtt, aki munkásságával átértelmezte mind Conan, a barbár karakterét, mind a fantasy sword and sorcery stílus-ágának látványvilágát. Emellett céljuk volt az is, hogy Conan a mai nézők számára is aktuálissá váljon.

Hogy Jason Momoának sikerül-e Conant aktuálissá és közkedveltté tenni és ezzel együtt felnőnie a schwarzeneggeri legendához, augusztusban kiderül. Addig pedig van még elég idő egy kis olvasással megismerkedni a dagadó izomzatú barbárral azoknak, akik ezt még nem tették meg.

sotetjovo.aneten.net és imdb.com

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr492709800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:pFaza 2011.03.05. 14:02:41

Swarcit megelőzni lehetetlenség, de talán egy jó filmet kapunk.

Pestabácsi 2011.03.07. 09:54:12

Tudom, hogy csak mókáztok! Swarci soha nem volt színész, csak eg darab szépen formált hús.
süti beállítások módosítása