Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Reklámfőszerepben George Lucas

2011.03.15. 16:45 :: Zanphagras

A világ leggazdagabb embereinek jó része nem rendelkezett nagy vagyonnal kiindulópontként, ami két okból nagyszerű. Egyrészt mivel ez bizonyítja, hogy nekünk is van esélyünk dollármilliókat összeszedni jó ötleteinkkel és kemény munkánkkal, másrészt, mivel kedélyesen kinevethetjük a híres, mára milliárdos embereket, akiknek múltjából előbukkannak olyasmik, amiket ma már kínos mosollyal letagadnának.

Így van ez jelen esetben George Lucasszal. A Star Wars teremtője és lelke ugyanis nem mindig volt szemérmetlenül gazdag, és amikor még a legenda nem nőtte önfenntartóvá magát, Lucas is vállalt sok mindent... például japán reklámban szerepelt.

Ebben a kiváló kis jelenetben elmondja, mennyire szeret szórakoztatni, de most már őt szórakoztatják - méghozzá a 180.000 jenért megvásárolható MacLord (sic!) kézi kamera, tetszik tudni. Bár a cucc még inkább vállról indítható rakétavetőként alkalmazandó, az tény, hogy a 80-as években, amikor a reklám készülhetett, igen modern dolognak számított.

blastr.com

Szólj hozzá!

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr352741886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása