Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Pap vámpírjai...

2011.04.13. 17:47 :: Zanphagras

...azok, kérem szépen, továbbra sem csillognak, és eszük ágában sincs 16 éves diáklányokkal flörtölni vagy drámázni. Nem, ezek a vámpírok éhesek, és ennek megfelelően étkeznek is. Ezt bizonyítja A Pap legújabb trailere is, ami alapján ismét az az érzésünk, hogy ezen a filmen bizony igenis ott fogunk ülni.

 

4 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr212823638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skeez 2011.04.14. 09:51:08

Nekem nincs olyan érzésem.
Utoljára 5-6 éves koromban rajzoltam keresztet a homlokomra. Le is toltak érte.
De nem (csak) ezért nem tetszett a bemutató.

2011.04.14. 09:53:02

Na persze. Ez a páros (Scott Charles Stewart, Paul Bettany) egyszer már elkövette a Legion című förtelmet (igen, arra a tavalyi, pocsékul megírt, pocsék trükkökkel és kiszámítható "fordulatokkal" terhelt fundi-keresztény szarra gondolok), kétlem, hogy a talán erősebb alapanyag (Min-Woo Hyung képregénysorozata) kihozza belőlük az Év Rendezője/Színésze hajlamokat és nézhető filmet csinálnak.

2011.04.14. 09:53:36

@Skeez: Legalább fordítva? :-)

Skeez 2011.04.14. 16:28:28

@SzaboZsee:
Neeem. Akkoriban MÉG nem volt divat a sátánizmus. Egyszerű golyóstollal csináltam, és nem volt ennyire vastag. Viszont kereszteslovagnak gondoltam, jó lesz.

Vissza a filmre: a tréler jó. látványos. pörgős. még a lények is tetszenek. még azt is dicséretesnek tartom, hogy vámpírokról van szó. maga az akció jellegét nem érzem ide illőnek. bocs, de nem tudom jobban kifejezni magam. de asszem ez nem újdonság, a setét tornyos komment után .
Annál pl. azt nem értem, hogy miért az a muksó kapja a főszerepet. Nem vagyok a mindenáronakönyvetekaromlátnifilmen típus, de a karakter egyik jellegzetessége a szemei voltak. A történet szempontjából talán nincs jelentősége, no meg Bardem is biztos érti a dolgát.
süti beállítások módosítása