Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

SF hősök nyan általi megbüntetése

2011.04.26. 15:15 :: Zanphagras

A nyan-szócska a japánok által használt hangutánzó szó a macskanyávogásra. Szomorú módon nem rég az interneten a Rebecca Black-vírust megszégyenítő energiával vált ismertté ez a kifejezés, méghozzá egy videó által, ami legvalószínűbben a pokol valamelyik legsötétebb bugyrából tört fel. Az öröm az ürömben, hogy egy lelkes internetező úgy gondolta, inkább nem kínozza magát a horrorfilmbe se illő macskával - hanem megkínoz vele három legendás sf hőst egy-egy videóban.

De ne szaladjunk ennyire előre, senki nem ússza meg a hipnotizáló erejű videó eredetijét sem! Első másodperctől az utolsóig kötelező. A kérdés csak az, hova jut a cica, ha átér a túlsó oldalra?...

Akinek ezek után még van agya, folytathatja Obi-Wan Kenobi megnyanásával.

Még maga Picard kapitány sem ússza meg egy kiadós nyantámadás nélkül.

A Kiválasztott élete sem egyszerű, ha kora reggel a monitora már nyanogatja. Hát igen, ha egy romos épületben egy napszemüveges, bőrszerkós színesbőrű férfi tablettákkal kínál, és vagy olyan okos, hogy bevedd...

A videókészítő különösen haragudott Picard kapitányra, ugyanis ő kapott még egy nekifutást a rettenetes macskával való konfrontációra... és most az Enterprise visszalő a démoni jószágra.

Ráadásul most kaptuk a hírt, hogy egyes börtönökben fontolgatják a nyan általi halál nevű büntetőnem bevezetését. Véleményünk szerint a dolog működne, de semmiféle megrögzött, gonosz, romlott emberi lény nem érdemel ilyen rettenetes válaszcsapást.

Köszönet Gerebenics Tamásnak az eredeti videóért.

2 komment

Címkék: zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr792856838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása