Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Egy Rohamosztagos önfeláldozó útja

2011.07.20. 16:51 :: kicsimate_galaktika

A Perth és Sydney közti távolság több, mint 5000 kilométer. A húszéves Jacob French arra vállalkozott, hogy gyalogosan tegye meg ezt az utat - Rohamosztagosnak öltözve. A cél nemes: pénzt gyűjteni a Starlight Foundation számára. Go, Jacob, Go!

Jacob bemelegítésként októberben lefutotta a melbourne-i a félmaratont (21 km) - saját bevallása szerint az ötlet csírája is kocogás közben fogant meg. Majd pár nappal ezelőtt neki is vágott az ausztrál outback-nek.

Az 501-es Légió ("Vader Ökle") büszke tagjaként hibátlan, autentikus jelmezzel rendelkezik. Azonban nem mindenkiben lakozik gáláns lélek: már többször bajba került különc öltözéke miatt. A rend őrei sehol sem alszanak, bár kétségtelen, hogy egy Rohamosztagos megbilincselése nem hétköznapi rutinfeladat.

Jacob, pontosabban TK-6283 számára az út decemberben ér véget, ha minden terv szerint alakul. Ehhez  naponta 35-40 kilométert kell gyalogolnia úgy, hogy heti két pihenőnapját békében tölthesse. 

További érdekességek a "Troopertrek" facebook-oldalon és kövesd a harcost twitteren is !

kicsimate

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr353080564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Nagy Villamos 2011.07.21. 11:45:21

Tisztelem az ilyenfajta, jó arc őrülteket.
süti beállítások módosítása