Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képei: A bosszúállók, Troll Hunter, Vasököl, Man of Steel

2011.09.02. 11:15 :: kicsimate_galaktika

Első körben vegyük alaposan szemügyre A bosszúállók (The Avengers, 2012) négy új illusztrációját. A szuperhősök All-Star gáláján ott lesz Robert Downey Jr. (Vasember), Chris Evans (Amerika kapitány), Chris Hemsworths (Thor), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy) meg Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Jeremy Renner...abbahagyom.

Aztán. Új képek a Troll Hunter (Trolljegeren) című norvég mockumentary filmből. Ettől jókat remélünk, ugyanis a skandinávok elmebetegek. Reméljük nem csalatkozunk bennünk!

Tovább. Vasököl, oda csap ahova köll - Real Steel moziplakátok. Szerény sejtésünk szerint megint nem a művészmozikat célozták meg a gyártók, Hugh Jackman robot-bokszolós filmje ennek ellenére várós.

Végezetül egy kis Man of Steel (ma ilyen acélos napunk van): nézzük az új Superman jelmezt. Meg az őj Superman-t, aki nem más, mint Henry Cavill. Zack Snyder meg kapja össze magát.

a fotók a den of geek oldalról származnak

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr493197378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Cube 2011.09.03. 15:15:11

Sorry, de tudtommal a Troll Hunter már jó ideje megjelent... Főleg mivel már láttam is, és tényleg jó film.

kicsimate_galaktika 2011.09.03. 15:22:45

@The Cube: hát ez teljesen jogos, úgy látszik kicsit bekómáltam:) köszi h szóltál!
süti beállítások módosítása