Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képei: szuper apu az Endorról jelentkezik

2011.10.02. 06:00 :: Rhaenyra

Tudvalevő, hogy a leginkább közkedvelt hétvégi családi program a kirándulás. Nem biztos azonban, hogy ezt a gyerkőcök is mindig akkora lelkesedéssel várják, mint az ősök. Azonban van egy jól bevált módszer arra vonatkozóan, hogy hogyan keltsük fel mégis a kicsik érdeklődését a természet lágy öle iránt. Például vigyük őket ewoklesre.

Egy szuper(geek) apunak ez már be is vált. Anthony Herrera egy verőfényes napon fogta két porontyát, és elvitte őket a Sequoia Nemzeti Parkba (ami egyébként közvetlenül A jedi visszatér forgatási helyszíneinek tőszomszédságában lakik). A történet persze itt nem ér véget, ugyanis mikor Mr "Geek Apu" Herrera felterjesztette a kirándulás ötletét gyermekeinek, azt is hozzátette a dologhoz, hogy nem egyszerű nemzeti parkot fognak meglátogatni, hanem egészen konkrétan az ewokok élőhelyét. Az ifjabb Herrerák ettől persze alaposan fellelkesültek - bár kissé csalódottan tértek haza, miután hiába töltötték az egész napot ewok-vadászattal. Szuper Aput azért nem kell félteni, megoldotta ő a problémát: hogy felvidítsa elkenődött gyermekeit, a kiránduláson készített fényképeket kicsit megvariálta. (Ha már egyébként úgyis tervező grafikusként dolgozik.) Így most már bizonyítékkal is szolgálhatott az ewok-hiányra: a szőrös kis manók hiányát ugyanis azzal magyarázta, hogy az ewokok bizony nagyon félénkek, és kiváló mód el tudnak rejtőzni a kíváncsi (emberi) szemek elől. Annyira, hogy még mi sem vennénk őket észre a képeken egy kis segítség nélkül. Herrera Star Wars-rajongó kislányát azért sikerült feldobniuk.

Forrás: anthonyherreradesigns.com

Szólj hozzá!

Címkék: star wars a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr953265454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása