Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Eredeti hang: James Cameo, a.k.a James Cameron

2011.10.10. 14:50 :: kicsimate_galaktika

Keresd meg az összefüggést a felsorolt szereplők között! A portás a Terminátorból, egy pilóta a A mélység titkából, egy másik pilóta az Avatarból, a Terminátor 2 - Az ítélet napja végén elolvadó T-1000, az Aliens - A bolygó neve: halál Királynője. Semmi ötlet? A helyes megfejtés: mindegyik hangját a filmek rendezője, azaz James Cameron szolgáltatta.

Azt mindenki tudja, hogy az utóbbi tizenöt évben oly sokat támadott direktor/producer szeret mindenféle filmes munkálatokban részt venni. Előkészítés, forgatókönyvírás, forgatás vagy utómunkálat: neki egyre megy. Cameronnak ott a helye mindenütt. De azt a tényt már kevesen tudják, hogy a rendező szereti hallatni a hangját is - ráadásul szó szerint. Ugyanis több filmtörténeti pillanatban magához ragadta már a mikrofont, néha csak szerényen egy portás vagy egy pilóta utószinkronhangjaként, néha viszont komoly szerepet magára osztva. Az alábbi videóból megtudjuk, hogy szinte mindegyik filmjében vállalt némi pluszmunkát.

geektyrant

3 komment

Címkék: film videó

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr353291819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.10.10. 15:18:38

érdekes poszt, és milyen tipikus a terminátoros "hát mindent nekem kell csinálni?" Cameron kérdés :)

FeroxX 2011.10.10. 21:07:01

epic a tag nem vitás
süti beállítások módosítása