Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

New Yorkban már forralják a Bosszút (+ megérkezett az első trailer!)

2011.10.12. 12:00 :: Rhaenyra

Lassan nem telhet el úgy hónap, hogy ne találkozzunk egy újabb szuperhős film plakátjával. De ha nem is kerül a multiplexek termeibe egy új adaptáció, akkor sem kell csüggednie a képregényrajongóknak, mert az éppen készülő és soron következő darabokról addig hallunk eleget. Most például a 2012 májusára esedékes Bosszúállók-filmről. Hivatalos plakátok, forgatási képek, trailer - ezüst tálcán kínálva!

 

Bizony, a forgatásokat már megkezdték Joss Whedon (Buffy, a vámpírok réme) direktori irányítása mellett. Sőt, mi több, egészen meggyőző promo-hadjáratba is belefogtak a készítők. (A reklám recept Trónok harca-rajongóknak biztosan nem ismeretlen - hasonló "hadviselésről" volt szó arra felé is.) Ryan Meinerding és Charlie Wen párosa exkluzív plakátokat készített a filmhez, amelyeknek mindegyike egy-egy Bosszúállót mutat be.

Megfelelő modellek nélkül azonban igencsak nehéz lett volna a dolguk. Aggodalomra viszont semmi ok, van minta bőven, hiszen készült már elég kép a forgatásokról , és  mindenki meggyőződhet így a plakátokon látható jelmezek pontosságáról. Sőt, mi több, a  fotók még plusz infókkal is szolgálnak, hiszen most megtudhatjuk belőlük, hogy Amerika kapitány, a Vasember, Hulk, Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Loki uralmuk alá hajtották New York városát - vagy legalábbis a Central Parkot.

Mindezt persze "apáik" szigorú felügyelete mellett. A képek tanúsága szerint Whedon jól végzi a munkáját, hiszen pontos utasításokkal látja el Scarlett Johansson kisasszonyt (is).

Azonban a Marvel-hősök atyja, Stan Lee sem marad tétlen: ő is kiveszi a részét a film munkálataiból. Tudvalevő például, hogy Steve "Amerika kapitány" Rogers (megformálója Chris Evans) egyik jelenetében szerepet is kapott. Karakteréről biztosat nem lehet tudni, csak találgatások folynak arról, hogy pontosan mit is kell játszania mellékszereplőként a kávézós jelenetben. A legvalószínűbb, hogy egy másik idős úr társaságában kortyolgatja majd a koffeinben gazdag nedűt, miközben veteránokként nosztalgiáznak a II. világháborús időkről és arról, milyen is volt Amerika kapitány oldalán harcolni. És persze találgathatnák is akkor már, hogy a szomszéd asztalnál ücsörgő fiatalember vajon nem a kapitány-e valójában, ha már egyszer annyira hasonlít rá. Egészen barátságos kis jelenet lenne - de még várnunk kell arra, hogy kiderüljön, telitalálat volt-e ez az elképzelés.

Biztos információnak tűnik azonban a főellenség kiléte. A hírek (és a forgatási fotók) tanúság szerint a helyi rosszfiú ezúttal Thor testvére, Loki lesz, aki pofásra izmosodik az Amerika kapitány-filmből már ismerős Kozmikus Kockának köszönhetően. A dolga ezzel viszont még korántsem ér véget: a Kocka segedelmével egy idegen fajjal, a Skrullokkal társul, hogy egy kellemes kis invázió kereteiben belül felvegye a kesztyűt a Bosszúállók ellen.

Konkrét jelenetekre pedig ugyan még sokat kell várnunk, a napokban érkező első hivatalos előzetes előzetesét (nem vicc, van ilyen - és kell is, ha ekkora a hájp) már bemutatták az Egyesült Államokban, az Entertainment Tonight című műsorban.

 

Forrás: geektyrant.com

2 komment

Címkék: film képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr923294893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.10.12. 19:04:43

Robert Downey jr csúcsmenő öltöny - sportcsuka kombója laza :)

kicsimate_galaktika 2011.10.13. 09:16:35

jó a trailer, főleg hogy NIN dübörög alatta:)
süti beállítások módosítása