Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Itt az első Star Wars - Baljós árnyak trailer!

2011.10.26. 06:00 :: kicsimate_galaktika

Micsoda boldog napra virradtunk! A kritikán aluli beharangozó-poszter után végre kijött egy trailer is az első epizódhoz. A 3D-s verzió elméletileg semmi újdonságot nem fog tartalmazni, ráadásul a 2D-s előzetes egy nesze semmi, fogd meg jól. A szokásos hang dörmög pár sort, igen, menjünk el a moziba, lesz Darth Maul meg gagyi speciális effektek.

Ez valóban fantasztikus. Az élmény biztos megfizethetetlen lesz, másra meg ott a pénzünk: popcorn 800 Ft, Pepsi 600 Ft, jegyár 1800 Ft. A barátnő természetesen kettes szorzóval jár, azért legyünk óvatosak...

A trailer Amerikában Paul W. S. Anderson filmje, A három testőr előtt látható mozivásznon. Gondolom ez plusz csalogatást nem jelentett, hiszen az első héten ultragyenge 8 millió dolláros bevételt könyvelhetett el a Dumas-adaptáció...

Február 12-től a magyarországi mozikban is látható lesz a Csillagok háborúja: George Lucas és Jar Jar Binks visszatér című saga első része.

3 komment

Címkék: film trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr673328449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netsmile 2011.10.27. 08:05:27

Ilyen fanyalgó poszt úgy egyébként minek?
Menszesz, vagy pénzhiány, vagy mi baj van?
Ha nem tetszik, ne ne tedd ki, vagy tedd ki, de írd meg miért nem, s hogy mit várnál ehelyett. De ez a nyafogás a szomszédok záró képsorait juttatja eszembe...Hogy stílszerű legyek "Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd!"

kicsimate_galaktika 2011.10.27. 08:41:04

@Netsmile: menszesz:) hát mit csinálhatnék, már a gondolat is zavar, hogy ùjra moziba kerül minden idők leggyengébb SW filmje. "Noooooooo!" szóval Lucas papa sokadik bőrt hùzza már le, de ezen a blogon is sokat írtunk róla. halljuk a te álláspontod.

2011.10.27. 16:32:47

@kicsimate_galaktika: az SW filmek amúgy is gagyik.
süti beállítások módosítása