Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Itt az első komplett előzetes az Underworld: Az ébredéshez

2011.11.03. 14:00 :: kicsimate_galaktika

Folytatódik az Underworld saga: az Evolúció idősíkjához képest 12 évet ugrunk. A lefagyasztott Selene magához térve konstatálja, hogy az idők változnak, és ez az új világ egy új háborút szült. Az eddig az emberek háta mögött zajló vámpír-farkasember csatározások helyett a homo sapiens sapiens kerül reflektorfénybe, és hát ismerjük fajunkat eléggé ahhoz, hogy tudjuk ez mivel jár...

 

Miután fény derült a vámpírok és a farkasemberek létezésére, az emberiség gőzerővel dolgozik azok megsemmisítésén. Selene kiszabadul a laborból, ahol fogva tartották, és innentől kezdve egy nyugodt pillanata sem lesz. Pörgős akciófilmnek nézünk elébe, bár a trailer kicsit unalmasra sikeredett, de a latexruhás Kate Beckinsale látványa azért feldobja a hangulatot. A svéd rendezőpáros - Mans Marlind és Björn Stein - Hollywoodba szeretne ezzel a filmmel betörni, úgyhogy remélhetőleg mutatnak majd valamit a skandináv hagyatékból is.

Premier: 2012. február 2.


Szólj hozzá!

Címkék: film trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr233349800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása