Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Pofás trailer készült az Elder Scrolls V: Skyrim-hez

2011.11.05. 12:00 :: kicsimate_galaktika

A Bethesda november 11-én dobja piacra a legújabb Elder Scrolls játékot. A '90-es években útjára induló akció-kaland játék az RPG műfaj úttörője volt, és szinte mindegyik epizódja - számozott vagy számozatlan - komoly sikereket ért el. Aki eddig nem szerette, most lehet megváltoztatja véleményét, ugyanis nagyon komoly élőszereplős trailer készült a legújabb részhez.

Zanphagras kolléga már januárban beharangozta az új rész érkezését:

"Az eddig közreadott információk szerint a Skyrim történetben szerves folytatása lesz az eddigi játékoknak: a Daggerfall, a Morrowind és az Oblivion eseményei ugyanis az ötödik rész főgonoszainak, a sárkányok visszatérését vetítették elő.

A történetben, ahogy a program címe is sugallja, Skyrim provinciába látogatunk majd el és a Sárkány-vérvonal utolsó tagját alakíthatjuk majd, akit a Birodalom legendás Penge harcosainak egyik túlélője kísér és védelmez. Küldetésünk pedig nem kevesebb lesz, mint visszaszorítani a világot újból megtámadó, évezredekig szunnyadó félisteneket, a sárkányokat, köztük mindközül a legnagyobbat, a Világfaló Alduint.

A próféciát követve meg kell mászni a hétezer lépcsőfokot a legendás hegyen, a Világ Torkán, fel kell fedezni a rejtélyes reliefekkel borított építményt, a trailerben is látható Alduin Falát, és szembe kell szállni mindazzal, amit az Ősi Tekercsek rejtenek."

Ha valaki még mindig nem kapott kedvet, ennek már biztos nem tud ellenállni:

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr963350351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása