Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Neurománc megvalósulatlan storyboardja

2011.11.23. 12:00 :: kicsimate_galaktika

William Gibson kultuszműve évek óta a megfilmesítés határán mozog, de eddig egyelőre a kezdetleges fázison nem tudott túllépni. Jó hírről továbbra se tudunk beszámolni, de előkerültek régebbi storyboard-részletek, amiket feltétlenül érdemes megtekinteni.

2006-ban a koreai származású Joseph Kahnt kérték fel, hogy vegye szemügyre Gibson művét. Kahn akkorra már befutott videóklip rendező volt - Eminem, Muse, U2, The Black Eyed Peas, Mariah Carey (és a végtelenségig lehetne sorolni) zenéit adaptálta. Akkor úgy festett, lesz valami a projectből. Aztán Vincenzo Natali vette át a stafétabotot (Kocka, Hibrid), de az ő vezetésével sem sikerült megvalósítani a Neurománc filmet. 

Kahn nemrég készítette el második nagyjátékfilmjét, a Detention című horror-vígjátékot. A kis költségvetésű produkcióra a Sony csapott le, és 2012 tavaszára valószínűleg moziban is látható lesz. Twitterén a reklámhadjárat mellett kitért a 2006-os Neurománc-tervre is, és bemutatott 18 darab képkockából álló storyboard részletet, amit most mi is megcsodálhatunk. 

 

blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film william gibson

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr143405466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása