Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Zombi apokalipszis? Semmi vész, itt a túlélőtérkép!

2012.04.12. 06:00 :: mesh126

Ha birtokunkban van a térkép, nagy valószínűséggel túl fogjuk élni az zombi apokalipszist.

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy belátható időn belül mindenképpen ki fog törni egy járvány, mely az emberiség döntő hányadát elpusztítja. A halottak feltámadnak és zombiként törnek az életben maradottak elpusztítására. Nagy szerencsénkre megcsinálták az úgynevezett Halál térképét. A térkép az alábbi linken elérhető: http://www.mapofthedead.com/

Ez a térkép mindent feltüntet, melyre szükségünk lehet a túléléshez. A piros színű részei a veszélyes, a vírussal fertőzött területeket mutatja, hosszú távú célunk a biztonságos fekete részekhez való eljutás. A városokban jelölve vannak azok a helyek, melyek segítségünkre lehetnek, ilyenek például: a benzinkutak, fegyver üzletek, katonai bázisok, élelmiszerboltok és végül de nem utolsó sorban a kórházak.

A képen Los Angeles térképe látható. A tartózkodási helyem közel van a fekete zónához, így nem kell nagy utat megtennem ahhoz, hogy biztonságos zónához eljussak. Érdekessége a térképnek hogy az alkotók nem csak Amerikát térképezték fel hanem az egész világot, így Budapestet is.

Ragadd meg a lehetőséget, hogy még most biztonságban a járvány kitörése előtt felmérjed az lehetőségeidet, mekkora az esélyed arra hogy időben és épségben eljuss a fekete zónáig.

http://geektyrant.com/news/2012/4/10/awesomely-resourceful-zombie-apocalypse-survival-app.html

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tudomány program a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr154382696

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.12. 11:27:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása