Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Változatok világvégére - képes szemléltetés

2012.05.22. 12:47 :: Zvezda

Ideje beindítani a visszaszámlálást! Elvégre mégiscsak 2012 van. Igaz, nyár, de jobb félni, mint megijedni. Szóval milyen is lesz a világvége? Mit várhatunk? Egyszerűen csak minden megáll, és nincs tovább? Vagy jön a katasztrófa? És mi lesz a világvége után, egyáltalán, lesz utána valami, bármi? Talán egy emberek nélküli Föld? Vagy néhány Föld nélküli ember a Nemzetközi Űrállomáson? A variációk száma végtelen, mégis sokakat megihletett már a dolog. Néhány éve, a Holnapután c. mozihoz kapcsolódóan még pályázatot is hirdettek arról, ki hogyan képzeli el a változást. Lássunk most egy rövid, képes összeállítást arról, mi jöhet. 

 

 

1. Jön a jégkorszak

 

2. Hatalmas szökőár pusztít

 

3. Tenger lep el mindent

 

4. Elsivatagosodás közeleg

 

5. Más természeti erők általi pusztulás következményei


6 komment

Címkék: apokalipszis világvége a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr744531314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elmouse 2012.05.22. 15:23:27

Jön a víz, de az meg csak biciklizik a Hősök terén. :)

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.05.23. 13:40:35

@elmouse: éés tényleg :)
@solymosgyu: az elsivatagosodás, a megemelkedett tengerszint, és egy újabb jégkorszak is tök reális, sajna

frekventor 2012.09.06. 19:37:45

Áttettem ide is,passzol:
Úgyis jön a kétezertizenkettő, mikor is a teljes biológiai rendszert kipusztítják, csak a kukorica meg a pipacs ússza meg.
Az úgy lesz, hogy amikor fellátogattunk a holdra, Amstrongék találkoztak egy idegen faj képviselőjével, aki elmagyarázta nekik, hogy ez a terület már az övék, itt bányásszák a sinox energiafémet , és ha megközelítik a holdat még egyszer, megkeserülik. Amstrong beszámolt az illetékesekkel a hallottakról, és arra a következtetésre jutottak, hogy csendben maradnak, és leállnak a holdutazásokkal. A kínaiak viszont 2011 végén kijutottak saját eszközeikkel az űrbe, és 2012 közepén holdutazást terveztek. Kicsit eltolódott a végrehajtás, novemberre kijavítottak minden hibát, elindultak a holdra, és sikeresen landoltak. Lao Csin a kapitány sétára indult a holdon és beleütközött az idegenekbe, akik csak annyit mondtak neki: „mi szóltunk!”. Nem bántották, így visszarepültek a földre és beszámoltak a pártvezetésnek a történtekről. Azok már tudták értelmezi az idegenek mondatát, hiszen amikor az amerikaiak hírét vették, hogy holdra szállnak, megtelefonálták a fenyegetést a kínai kormánynak. Ők is csendbe maradtak, nem akartak óriási pánikot kelteni. Karácsony előtt megjelentek az idegenek egy űrflottával, csatárláncba álltak, és alig látszó kékes sugárral szórták meg a teljes földfelszínt. Az élőlények hangtalanul összeestek ott ahol voltak, és többé nem mozdultak. Néhány év után már mindenütt csak a kukorica zöldellt, és a pipacs virított itt-ott a földtekén.
És tízezer év elteltével kiléptek az első ősgyíkok a a tengerekből és kezdődött minden elölről…
süti beállítások módosítása