Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A 15 legdögösebb SF pasi - Poszt hölgyeknek II. rész

2012.06.26. 14:00 :: Zvezda

640x1098_4223_Coloniel_Marine_2d_sci_fi_soldier_portrait_picture_image_digital_art_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Pasimustra középmezőny - ahogy ígértük. Nincs is értelme a szócséplésnek, kivéve a szokásos kérést: egyéni elképzeléseket, átvariált sorrendet a kommentekhez kérünk, marakodás nélkül, hölgyeim!

örök banner.JPG

10. Harrison Ford - A cinikus

Harrison-Ford-790x1088-343kb-media-427-media-0210.jpg

Az első a listán, akiről elmondható, hogy nem ő szedi rendbe a karaktereket, hanem azokaz építik rá! Meglepően jól, mit jól, kiválóan tartja magát, ez nemcsak a több filmből ismert felsőtestről, hanem a veszélyesebb jelenetek kaszkadőr nélküli bevállalásáról is remekül megállapítható. Kemény, mint a kő, megjegyzései marnak, mint a sav, és senki ne álljon az útjába, ha beindul. Persze tökéletességét olyannyira sikerült kifejlesztenie, hogy bármely harc közepette mindig jut időő még egy-egy örökzölddé váló beszólásra. Így kell ezt csinálni!
Életkor: 70
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Star Wars IV. (35 éves), Szárnyas fejvadász (40 éves)

9. Robert Downey Jr. - A szuperhős

picture-38.png

Na jó, általában nem, de a mi szempontunkból figyelembe vett filmekben eddig superhős szerepekben láthattuk (Bár tény, hogy Sherlock Holmes-ként sem volt épp megvetendő hölgyszempontból.) Gondolom szívesen lennénk néhányan kósza statiszták a vele készülő filmekben, akárcsak néhány képkocka erejéig is. És ha valaki nem tudná, ez a pasi nemcsak többszörös Golden Globe-díjas színész - alkalmanként énekel is!
Életkor: 47
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): A Vasember (43 éves), Bosszúállók (47 éves)

8. Ewan McGregor - A megfontolt

Ewan.jpg

Okos tekintetéből kiolvasható, hogy nyugodtan rábízhatjuk magunkat. Védelmez és vigyáz ránk, mert bátor, megfontolt, és vele van az erő. Kissé apatípus, türelmesen oktat, miközben önmaga is tanul. No és persze külsőre is igencsak bejövős, ugye más is szívesen klónoztatna belőle egy példányt?
Életkor: 41
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Star Wars I. (28 éves), A sziget (34 éves)

7. Jamie Bamber - A harcos

jamie-bamber.jpg

Elsőre nem ugrik be, ugye? Semmi baj, segítek: Lee "Apollo" Adama, a Battlestar Galactica nagy öregjének fia. Igen, így már bizonyára sok hölygolvasónak megvilágosodott, és azóta irigyeljük Starbuck-ot (aki eredetileg fiú, de a sorozatban nőire vették a karaktert), amiért van négy évada rá, hogy macska-egér játékot játsszon az űrvadász-pilótával.
Életkor: 39
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Battlestar Galactica, I évad (30 éves)

6. Vin Diesel - A rezzenéstelen

imgVin-Diesel2.jpg

Merő izomköteg, gyilkos hajlam, de nagyon mélyen belül némi szív azért benne is akad. Riddick személyében nemcsak egy haldokló faj, a uriánok egyik utolsó képviselőjét kell látni, hanem a kegyetlent is, aki kíméletlenül, rezzenéstelen arccal öli meg az útjába kerülőt, de érdekes módon, nem szívesen ugyan,d e segíti a bajba jutottat, és mindezt úgy, hogy még időnk is marad két akció közben "felmérni a terepet" :)
Életkor: 45
A rangsor alapjául szolgáló film(ek): Pitch Black - 22 évente sötétség (33 éves), Riddick - A sötétség krónikája (37 éves)

Folytatjuk... hamarosan kiderül, ki került az első 5-be!

sarkanyok_banner_00.jpg

2 komment

Címkék: film toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr164610217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása