Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Filmhírek: A Fox képregény adaptációinak sorsa

2012.07.12. 10:07 :: renter

comics.jpg

Kezdetét vette San Diegoban a Comic-Con, az év legnagyobb geek rendezvénye, (az E3 mellet) így nem meglepő, hogy a nagy filmstúdiók háza tájáról is sok infó reppen fel a tervezet produkciókról. A 20th Century Fox rögtön három hírrel is jelentkezik:

A Fantasztikus Négyes első két filmes kalandja nem aratott osztatlan sikert, de a stúdió nem szívesen mondana le a jogokról. Így az Amazing Spider-Man mintájára rebootot, teljes újrakezdést szeretnének a harmadik résszel. Úgy tűnik, hogy már rendezőt is sikerült szerződtetniük, Josh Tank személyévben, aki tavaly robbant be a köztudatba Erő Krónikája című nem hagyományos szuperhősfilmjével.

Nem ilyen szerencsések a Fenegyerek második részével, amit szintén tiszta lappal kezdtek volna. A kiszemelt rendező, David Slade kereket oldott, ami az őszre tervezett fogatásnak elégé betehet. Ha pedig nem forognak a kamerák, a jogok vissza fognak szállni a Marvelhez. (Ami még jót is jelenthet, hisz akkor Fenegyerek is csatlakozhat a Marvel filmes univerzumához.)

Szuperhősök helyett steampunk óriásrobotot szállít majd a The Rust című, kevésbé ismert független képregény filmváltozata. Joe Cornish, az Idegen Arcok alkotója fogja dirigálni a darabot.

forrás:bleedingcool.com

örök banner.JPG

 

Szólj hozzá!

Címkék: film képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr764647118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása