Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Marvel filmhírek: Guardians Of The Galaxy, Ant-Man és a folytatások

2012.07.16. 10:23 :: renter

guardians-of-the-galaxy-concept-art-600x261.jpg

A hétvégén sem szünetelt a Comic-Con. A Marvel Studios meghirdette filmes univerzumának második fázisát. A kötelező folytatások mellet kozmikus kalandorait és legkisebb szuperhősét is a nagy vászonra viszi:

guardians-of-the-galaxy-logo-600x404.jpg

2014-re tervezik a Guardians Of The Galaxy filmes debütálását. Az Avengers űrbéli megfelelői nem kispályáznak, hanem az egész univerzumot fenyegető veszélyekkel veszik fel a küzdelmet. A Marvel kozmikus mitológiájára építkező sorozat filmes adaptációja valószínűleg az Avengers végén megpendített szálat viszi tovább. A feljebb bemutatott concept art tanulsága szerint a csapat tagjai Star-Lord (egy űrbéli veterán), Drax (A Pusztító, aki csak zöld bőrszínében és kedvenc hobbijában osztozik Hulk-kal), Gamora (a galaxis leghalálosabb orgyilkosa), Rocket Racoon (beszélő mosómedve és fegyverszakértő) és Groot (növényszerű idegen, az X bolygó uralkodója) lesznek. Rendezőt egyelőre még nem találtak. 

ant-man-logo-600x404.jpg

Másik filmes újoncuk igazából a Marvel egyik legrégebbi szuperhőse. Ant-Man (magyarul simán csak A Hangya néven szerepelt) ugyan összezsugorodik, de kicsiny állapotában is megőrzi teljes testi erejét, sőt még a valódi hangyákat is képes irányítani. A rendező Edgar Wright (Shaun of The Dead, Hot Fuzz) lesz, aki Joe Cornish-al (Attack The Block) közösen szerezte a forgatókönyvet, tehát leginkább akció-vígjátékra számíthatunk majd. Egyelőre még nincs dátuma a bemutatónak.  

iron-man-3-600x293.jpg

thor-the-dark-world-600x404.jpg

captain-america-winter-soldier-600x375.png

Jövőre érkezik a Vasember 3 és a Thor második része is, utóbbi The Dark World alcímmel. Mindkét filmben visszatér a teljes szereplőgárda. 2014-ben pedig Amerika Kapitány is újra kiolvad, The Winter Solider című második kalandjával.

forrás:bleedingcool.com

haldeman980x300.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: film képregény marvel

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr764659271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása