Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A legelborultabb scifi tetoválások

2012.07.19. 10:43 :: renter

fingersabers.jpg

A tetoválások éppúgy képviselhetnek művészeti értéket, mint ahogy kifejezhetik viselőjének rajongását valaki vagy valami iránt. A fantasztikus műfaj pedig bőven ad alapanyagot látványos bőrfestményekhez. Ugyanakkor nem mindenki gondolja át, hogy mit rögzít magán egy életre. (Vagy amíg be nem fekszik egy lézeres műtétre.)
Lássunk meg néhányat a kevésbé jól sikerült sci-fi tematikájú darabokból:

Jar Jar és az Utca Igazsága

jargangsta.jpg

Nem tudhatjuk, hogy "Az Utca Igazsága" Jar Jar-t érte-e utol vagy esetleg az ízléses célszerszám-keretbe foglalt gungan ment-e át full ganxtába. Mindenesetre hiába tűnik kissé megtépázottnak, a Star Wars filmek méltán legnépszerűbb karaktere továbbra is naiv bájjal tekint a világba.

Thor világító kalapácsa

funny-tattoos-thors-hammer1.jpg

Lendüljünk is gyorsan túl a kalapács lehetséges metaforikus jelentésein és koncentráljunk a fenti darab sajátosságára: A villámokat uv fényben világító tinta emeli ki, amely a tetkó viselőjét nem csak a Mennydörgés Istenévé hanem a Dizsi császárává is teszi. Legalábbis a szándék ilyesmi lehetett.

Zombi Yoda

yoda zombie.jpg

Mi lett volna, ha Yoda nem szellemalakban tér vissza, hanem rothadó porhüvelye válik élőhalottá? Mi nem voltunk kíváncsiak a válaszra, a fenti remekmű tulajdonosával ellentétben. Az agyevés a sötét oldalra visz!

Spocktopus

267768499.jpg

Ha azt gondoltad, hogy Tunyacsáp a tenger leginkább érzelmileg halott lakója, tévedtél. Íme egy rossz szóvicc eredménye: Spocktopus! De csak halkan röhögni rajta, mert a vulkáni fogás tapadókorongokkal is működik.

Han Solo van meg rajság

iam004342913.jpg

Han Solo  sokat veszített markáns arcvonásaiból ezen az enyhén kínai piacos pólógrafikákat idéző alkotáson. Nem is meglepő, hogy drótkötél vastagságú aranynyaklánccal kompenzál, amin szeretett hajójának majdnem életnagyságú reprodukciója fityeg. Szintén arany(ozott) lézerpisztolya nem hagy kétséget afelől, hogy ki is lőtt először. Lelki szemeink elött megjelenik egy széttuningolt Millenium Falcon is, amivel az univerzum legnagyobb zsiványa a Mos Eisley-i illegál futamokon gyorsulja le a kis Anakin fogatját, amit ezúttal Vin Diesel vezet.

Chestbuster

Chestburster-Tattoo.jpg

A mellkasból kiszakadó xenomorf látványa bizonyára minden reggel feldobja a delikvens kedvét, ha tükörbe néz. Strandra azért nem mennénk vele.

Steve Buscemi, mint Darth Vader

darth_buscemi.jpg

Nem vagyunk biztosak benne, hogy mi is a közös vonás a Sötét Nagyúrban és a Nagy Lebowski Donny-jában, abban viszont igen, hogy Steve Buscemi milliárdszor jobb Anakin lett volna, mint Hayden Christensen. A Sithek Bosszúja végén pedig nem lávába, hanem egy fadarálóba eshetett volna.

Ufó támadás

alien-tattoo.jpg
Mit is tehetnénk hozzá ehhez az idilli kompozícióhoz? Azonkívül, hogy a látvány traumatikusabb, mint amilyennek bármely ufó-elrablásról szóló beszámoló hangzik a Discovery Channel kevésébe nézett műsorsávjaiban.

 echo980x300.jpg

10 komment · 1 trackback

Címkék: star wars humor art művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr1004664300

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szórakoztató Valláskritika megosztotta 2012.07.19. 15:29:02

ezt a blogbejegyzést. Tehát a közösségi oldal több tízezres havi aktív olvasójához is eljut. Aki többet is tudni akar tudni az olvassa el ezt a rövid összefoglalót, vagy kattintson rá az oldalra: facebook.com/szorakoztato.vallaskritika        ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borisz 2012.07.19. 12:15:59

összegyűjtöttem én is párat, némelyik 18-as karikás, és nem csak scifi, de döntően az:
varrat.freeblog.hu/tags/film/
varrat.freeblog.hu/tags/fanart/

peti papagáj 2012.07.19. 14:53:06

de ki hajlandó szexelni velük? vagy akkora geekek, hogy már lemondtak erről?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.19. 15:31:00

@borisz: van köztük nagyon durva is.

@diarrhoea: nem kellett, hogy lemondjanak, a tetkók nélkül se kellettek senkinek...

Az a jar jar az valami szörnyű...

Thor meg nem sci-fi... ;)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.07.19. 15:47:19

@diarrhoea: Én anno dugtam egy olyan csajjal, akinek a gerincére volt tetoválva latinul (nyakcsigolyáktól lefelé a derékig, betűnként haladva lefele), hogy "Az Erő legyen Veled"

Hát, nem lett tőle jobb a szex, de rosszabb se.

Öltönyösrabszolga · http://oltonyosrabszolga.blog.hu 2012.07.19. 16:01:26

@diarrhoea: Sötétben még lehet. Bár az alienes frissen felszedett barátnőjének arcát megnézném, amikor szembesül a kis gyíkkal:)

Elijah_Baley 2012.07.19. 16:45:43

a csillagok háborúja amúgy is a hülyék scifije.

wmiki · http://szuklatokoruekdemagabiztosak.blog.hu/ 2012.07.19. 16:54:37

ezek a börtöntöltelékek inkább ne is szaporodjanak :S

Zoonekrofil 2012.07.19. 16:55:32

Az utolsó, ufós még rettenetesebb, mint a többi. Mint egy 80-as évekbeli béna C64-es játék dobozának a borítógrafikája.

Gaudi 2012.07.20. 21:33:45

A chestbuster az jááááááááááájjj :-D
Epic.
süti beállítások módosítása