Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ezt nézzük a jövőben - persze ha tényleg leforgatják 1.

2012.08.20. 09:00 :: Zvezda

2013.jpg
Hollywood és a világ más sikeres filmalkotói megtáltosodtak, és igazán tisztességesen termelik a science-fictiont. Hogy ez minőségileg is megéri-e, az most legyen mindenkinek magánügye, mindenesetre rengeteg pletyka kering a világhálón további alkotásokról, jól bevált témák folytatásáról, és még inkább az újabb remake tervekről. Szemezgettünk...

orokvilaga_banner.jpg

Megöltem Adolf Hitlert!

i-killed-adolf-hitler-graphic-novel-comic-book-cover.jpg

A német Naima-film koprodukcióban készítené el a filmet a Studio Eight Productions-sal és a Blind Spot Pictures-sal. Rendezőként pedig az Iron Sky finn rendezője, Timo Vuorensola lett kiszemelve. A sztorit D.C. Walker 'I Killed Adolf Hitler" című műve adja. Két hivatásos londoni bérgyilkos az 1920-as évek Münchenébe utazik, hogy megöljék Adolf Hitler. A készül mozi igazi különlegessége, hogy Hitler először fog CGI által "megjelenni". A forgatás a tervek szerint 2013-ban kezdődik, Londonban és Berlinben.

typotex_banner.jpg


Remkae 1984 - A Nagy Testvér figyel téged

George Orwell regénye, az 1984 kegyetlen és könyörtelen ábrázolása annak az embertelen ellenőrzési rendszernek, amely nem csak a szabad akaratától fosztja meg az embert, hanem célja az ember szeretetének teljes elpusztítása. Az állam nemcsak fizikai ellenőrzéssel rendelkezik a polgárok felett, hanem teljes mentális kontrollal az összes gondolat és érzelem felett. Ez ellen lázadna fel Winston Smith, annak ellenére, hogy úgy tűnik, nincs semmi esélye. Orwell regényét már több alkalommal megfilmesítették, de úgy tűnik, hogy nem árt időnként még egyszer leporolni. Márciusban jelentette be az Imagine Entertainment, hogy megszerezte a megfilmesítés jogait, és belefog egy új adaptációba. A forgatókönyvet Noah Oppenheim írja (aki jelenleg a "The Secret Life os Houdini"-t készíti). Várjuk...

James Cameron három részesre tervezi az Avatart?

Avatar-3.jpg

Egyértelmű, hogy az Avatar jelen időnkben kereskedelmileg a legsikeresebb film a történelemben, nem csoda hogy folytatást kapunk. De lehet, hogy egyszerre kettőt is? James Cameron szerint erre a következő két éven belül már lehet is számítani, természetesen 3D-ben. Ezt a rendező egy pár hónapja szárnyra kapott szóbeszéd után most megerősítette. Az egyéb részletkérdések még válaszra várnak, mindenesetre az biztos, hogy a Pandora bolygó eddig ismeretlen vizeibe is nyerhetünk némi bepillantást. A forgatás (egyszerre!, akárcsak a Gyűrűk Ura esetében) állítólag idén ősszel kezdődik. És hogy szerepel-e majd Sigurney Weaver benne (vagy előzményében)? Cameron erre csak ekképp válaszolt: "Ki mondta, hogy meghalt? Egy SF filmeben senki sem hal meg."

Marvel-hősök: jönnek, jönnek!

Szuperhősökből sem lesz hiány a jövőben! Íme néhány nyers adat, a részleteket pedig mi is várjuk nagy kíváncsisággal.
Iron Man 3: 2013 - május 1.
Thor: Rhe Dark World - 2013. november 8.
Captain America: The Winter Soldier - 2013. április 4.
És egy újdonság, a Guardians of the Galaxy címet viselő szuperhős-mozi, amelyben egy intergalaktikus csapatot ismerhetünk meg a betolakodók kiűzésére szakosodva. A csapat tagjai: Groot, Drax, Gamorra, Starlord és Rocket Raccon. Premierje 2014.-re tervezett.

20120715_guardiansofthegalaxy_ca_xl-500x217.jpg

(folytatjuk)

6 komment

Címkék: ajánló film remake

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr634718280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solymosgyu 2012.08.20. 15:09:23

Guardians a Galaxis. Ezt várom.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.08.20. 21:23:42

Az 1984 egy nagyon jo regeny.
Ugyan ilyen utopisztikus vilagot leiro regeny "Aldous Huxley - Szep uj vilag"-a.

*rockstar* 2012.08.20. 21:44:36

Csak a pontosítás kedvéért: az 1984 nem utópia, hanem annak az ellentéte, disztópia. Amúgy tényleg zseniális regény, kíváncsi leszek a filmre, mert az előző verzió az én ízlésemnek gyengécske volt...

Anti Anyag (törölt) 2012.08.20. 21:45:35

Nácis, zsidós filmet nem nézek, Avatart pláne nem, de 1984 jöhet, arra kiváncsi vagyok.

A "szép új világ" könyvben nem fogott meg, nem is erőteljes, pedig lehetett volna benne "anyag".

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.08.20. 21:52:30

3 részes Avatar? Már az egy rész is sok volt, a 30. percen viszketni kezdtem az emberellenes antiglobalista-antikapitalista-sötétzöld demagógiától, de aztán hála Istennek elszenderedtem, s már csak arra ébredtem, hogy zöld óriások ugrálnak vidáman össze-vissza, s aztán hamarosan vége is lett.

Gukker 2012.08.22. 15:55:13

@Anti Anyag: Akkor olvasd el Karin Boye-tól a Kallocaint. Jó pár évvel az 1984 előtt írta.
süti beállítások módosítása