Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Star Wars filmek - JÓVAL gyakrabban, mint hittük volna!

2012.11.16. 12:08 :: Zanphagras

starwarstrilogy.jpg

Ha kiszámoljuk az egy évre eső érkező Star Wars film mennyiséget, akkor arra jutunk, hogy évente kb 0,1714286 SW mozi készül. Ez nem jó számadat, az tény. És most a Disney-vásárlás megtörténtével eljött az őrült hír: jön az Episode VII... de ez még csak a kezdet!
star wars1könyvek a bookeren.jpg

A Lucasfilm elnöke ugyanis a Disney-féle ügy után kijelentette, hogy 2015-ben jön az első új Star Wars film, és hogy innentől kezdve nagyjából 2-3 évenként számíthatunk egy-egy új "episode"-ra. Nos - ez így érthető - ezeket az igazán nagy filmeket időbe telik jól elkészíteni.

...és most tessék leülni és kapaszkodni. Ugyanis az igazgató asszony (Allah növessze hosszúra a sz... izé, szóval hosszú és eredményes életet neki) legújabb nyilatkozatában az Entertainment Weekly magazinban szintén ezt a "2-3" számot említette. Csak nagyon más kontextusban. Ugyanis ÉVENTE készülne ENNYI FILM az univerzumban.

És hogy ez pontosan mit jelent? Nos, nem azt, hogy 2020-ban az Episode LVI-t fogjuk látni a mozikban, hanem azt, hogy a Disney és Kathleen Kennedy nem ostobák, és felismerik azokat a szekereket, amik jól mennek. Főleg, ha a rendszámon az áll, hogy MARVEL.

agypestis500x150gbolt.jpg

Nézzük csak ezeket a Marvel filmeket ugyanis! A fejőstehén egyértelműen az Avengers. De az ebben szereplő karakterekről egyre-másra jönnek ki az újabb és újabb filmek, amelyek színesítik, építik a karaktereket, a hátteret, a világot (pl. Thor 1-2, Iron Man, Hulk, stb.), és időről időre jönnek az epikus nagy csaták (jelen esetben az Avengers-széria).

Szóval. Kapunk egy sor karaktert a Star Wars világában, akik (ha így alakul a dolog), kapják majd saját kalandjaikról a filmeket, és emellett jönnek a nagy Episode-ok, amik a nagyívű eseményeket fogják előrelendíteni.

Szerintünk ez a hír pompás. Ez a hír kiváló. Ha a Disney ezt a modellt állítja fel a Star Wars világ számára - az talán az egyik legjobb dolog, ami a messzi-messzi galaxissal történhet...!



geektyrant nyomán

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr164909992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csiki91 2012.11.16. 12:49:36

hát én még mindig félek...

Überspannung 2012.11.16. 18:14:35

"az talán az egyik legjobb dolog, ami a messzi-messzi galaxissal történhet...!"

az már réges rég megtörtént. vagy mi.

steelhand 2012.11.16. 18:18:15

Ha ez így lesz, akkor a SW univerzum maga lesz a sötét oldal. SW szappanopera...uhhh, durva!

☉ ☾ 2012.11.16. 19:26:38

Mindez teljességgel lényegtelen.
Ami a SW rajongók fejében az van, az úgysem reprodukálható, és soha másról mint a pénzgyártásról nem szólt ez az akkoriban újszerű családregény.

Így is megnézitek és pénzt adtok érte.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2012.11.16. 21:36:23

Azért itt 100-200 milliós költségvetésű filmekről beszélünk. Tavasszal a John Carter bukása is megrengette a céget. Óvatosak lesznek a jövőben.
süti beállítások módosítása