Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Edward Binks vagy Jar-Jar Cullen: Robert Pattinson hajlandó lenne Jar-Jart alakítani

2012.11.21. 06:01 :: Zanphagras

edward binks.jpg

Nem, ez nem vicc. Az Alkonyat-csillámvámpírt alakító, a szerepét szemmel láthatóan abszolút gyűlölő Robert Pattinsont a minap egy interjúban megkérdezték, mire lenne hajlandó azért, hogy szerepelhessen egy Star Wars filmben. Nos, igen sok mindenre hajlandó lenne.

agypestis500x150gbolt.jpg

Először is arról kérdezték az Alkonyat "filmek" csillámvámpírját, hogy mi a véleménye a Disney bizniszéről a Star Wars világgal kapcsolatban. Szerinte ez "hatalmas dolog", amiben mi - némi fenntartással - egyetértünk a derék Róberttel. Aztán a riporter a frászt akarta hozni a közönségére, ugyanis megkérdezte: játszana-e Pattinson egy Star Wars filmben? Hát erre meglepő felelet jött:

"Star Warsban? Hú, naná. Azonnal."

És akkor a riporter megkérdezte tőle, hogy akkor is fenntartja-e ezt, ha a szerepe Jar-Jar Binks lenne? És - ó sors! - az ördögi válasz:

"Tulajdonképpen én szerettem Jar-Jart. Soha nem értettem, mi a probléma Jar-Jarral."

star wars1könyvek a bookeren.jpg

Azaz, amennyiben a Disney ügy VALÓBAN elfajul, és megvalósul tízéves rémálmunk, a Gungan Adventures film, könnyen lehet, hogy Pattinsont látjuk majd ugrándozni a képernyőn, hogy "MISA SPARKLIN' VAMPAYA, JEDISA stb stb.".

Igen. Van lejjebb a Twilight után.

(Tessék ráklikkelni a nyitóképünkre, és nagyban megtekintve összehasonlítani a szemüket. Végülis, tényleg van benne valami.)

comicbookmovie nyomán

Szólj hozzá!

Címkék: film star wars zs

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr234916916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása