Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Szexi, cool, és magyar? Cosplay lányok hajrá!

2012.12.01. 22:55 :: Rhewaa

Minden évben virtuálisan mérkőznek meg a világ cosplayerei az Otaku House Cosplay Idol versenyén, ahol idén Zentay Zsuzsanna  (alias Licorne) mellett két másik magyar leányzónak is szurkolhatunk – és persze hozzájárulhatunk az esetleges győzelmükhöz.

otaku-cosplay-hu.jpg

 

 Ha jól értesültem csupán három személyre lehet voksolni. Először be kell lájkolni a linken keresztül az otaku house Facebook oldalát. Utána lehet szavazni a versenyzőkre. Mindenkinek van egy fő képe, majd három másik cosplaye. Természetesen, ha végig voksoljátok a képeket, az Idol Factor nő. December 7-ig tudjátok leadni a szavazatokat.

A sci-fi és fantasy rajongóknak innen is üzenjük, most kell az összefogás, hiszen kedvenc tematikánk nem csupán könyvlapokból, és filmkópiákból áll, hanem valódi háromdimenziós élmény-és életstílus is lehet, és erre Licorne, Kiyoshy és Enji az élő példa!

Legutóbbi információnk szerint Enji Night (Supergirl a fotómontázs jobb szélén) a facebookon elérte az 50.000 lájkot, és kerek 2000 ponton áll az Otaku cosplayer versenyén is!

Tehát, hajrá mindenki, juttassuk el ezeket a lányokat... hova is?
Hát, a döntőbe!



www 500x150banner.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr814942192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása