Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Csillagerő életre-halálra

2013.02.11. 11:42 :: Zanphagras

StarCraft-2-Heart-of-the-Swarm.jpg

Hamarosan érkezik a Starcraft 2 első kiegészítője, a rendkívül sok nyalánksággal kecsegtető The Heart of the Swarm. Annyira hamarosan, hogy a Blizzard megjelentett egy gátlástalanul hatalmas trailer videót is hozzá, amelynek már az első másodperceitől úgy végigrohant rajtunk a zerg-irthatnék, mint egyszeri Neo-n a piros tabletta. Aztán egy kicsit továbbszörföztünk a youtube-on...

örök banner_1.JPG

...és megtaláltuk minden Starcraft rajongói videók ékkövét. Azt a Blizzard játékaink ismerői mind tudják, hogy ez a csapat nem csak a játékokhoz ért, hanem olyan messzemenőkig gyönyörű és fantasztikus bejátszásokat, átvezető animációkat készítenek, amik vért sírva könyörögnek a mozivászonért (és szerintem csak idő kérdése, míg megkapják). Nos, ember legyen a talpán, aki rajongói videót készít - ezt a színvonalat elérni nagyon, nagyon nem egyszerű.

És akkor íme, itt van a Starcraft Legacy, akik megcsinálták.

De ne szaladjunk, ha van olyan, aki még nem látta volna a közelgő kiegészítő videóját, az most itt jól megnézheti (és NE felejtse el átkapcsolni HD-be, megéri)!

Aki pedig még ezután is bírna némi zerg-trancsírt (meg egyéb ószomságot) magába fogadni, annak jó szívvel ajánljuk a Legacy fantasztikus kisfilmjét is (ami 2011-ben készült, tehát inkább még a Brood War - Wings of Liberty történetvonalhoz, nem a közelgő kiegészítőhöz. Fogyasztását HD-ban ajáljuk, díszíthető egy tízóraival).

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló játék film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr125074013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása