Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A nap képe

2013.02.14. 17:08 :: Gavarra

Anakin1021214.jpg

A Star Wars rajongók nagy örömére szolgál, az évfordulós Amerikai Nemzetközi Játék Vásár, melyet ezen a héten New York Cityben tartanak. A rendezvényen ugyanis bemutatásra kerülnek az idén kereskedelmi forgalomba kerülő Star Wars gyűjthető figurák.

snerg500x160_1.jpg

Ennek a vásárnak az egyik csúcsfiguráját a Hasbro fogja kiadni ősszel. Ez pedig nem más, mint a Darth Vaderre alakuló Anakin Skywalker.

Mindig is el akartad játszani azt a jelenetet, mikor a már félig őrült és ropogóssá sült Anakint Darth Vaderré alakítják? Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy ezt a Hasbronak köszönhetően, otthon a kandalló tüze, vagy akár a paplan alatt zseblámpa megvilágítása mellett is simán megismételheted?

Ezt az ikonikus fordulatot ráadásul hang és fényeffektek is próbálják reálisabbá varázsolni. Hayden Christensen hangja az átalakulás során David Prowse-sé lesz, megváltozik a fénykard színe, és rákerül a rejtélyes maszk is, ami életben tartja a Sötét Nagyurat. Nem semmi, mi?

És most lássuk azt a mesteri receptet, ami során Jediből Sitht lesz! Íme:

Anakin2021213.jpg
Anakin3021213.jpg

És tádáám, már vihetjük is magunkkal a habfürdőbe merítkezni! Csodás!

Szólj hozzá!

Címkék: a nap képe

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr725080619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása