Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A Kobra nem alszik: karaktervideók

2013.03.13. 17:39 :: Gavarra

GI-Joe-Retaliation-2012_2560x1920.jpeg

Közeledve a március végi premierhez, talán nem is csoda, hogy a készítők tovább akarják fokozni a hangulatot. A korábbi ninja videók és promóképek mellé, most a szereplőkkel ismerkedhetünk meg közelebbről, nem kevés akcióval megspékelve.

agypestis500x150gbolt.jpg

3 új karaktervideót mutattak be Jon Chu: G.I. Joe: Megtorlás filmje kapcsán, mely máricus végén fog a hazai mozikban debütálni. A rövid videókban Lady Jaye, Flint és Duke láthatók.

Maga a történet: A G.I. Joe: Megtorlás című akció filmben, Joes amerikai katona a harcát nem csak a Cobra nevű fő ellenségével kell megvívnia, de kénytelen foglalkozni a kormány fenyegetéseivel is. Még jó, hisz Zartan átveszi az Egyesült Államok elnökének személyiségét. Mindeközben Kobra parancsnok átvette az uralmat a világ vezetői felett, így rettegésben tartva az ártatlan embereket. Az ellenség tehát túlerőben van, a G.I. Joek pedig "fegyverelőnyben", így azt tervezik, hogy Joseph Coltonnal támadást indítanak a Kobra parancsnok és szövetségese, Zartan ellen. 

Főszerepekben: D.J. Cotrona, Byung- hun, Ray Park, Adrianne Palicki, Jonathan Pryce, RZA, Ray Stevenson, Channing Tatum, Bruce Willis, Dwayne Johnson.
Rendező: Jon M. Chu

holdbört500x150.jpg

Már csak a Dwayne 'The Rock' Johnson karakterbemutató - Roadblock-  videójának hiánya felett érzek szomorúságot, de végülis nincs azzal semmi baj, ha a film egyik legmasszívabb karakterét meghagyják premierre. Mert az tuti, hogy ahol The Rock feltűnik, ott nem maradunk akció nélkül!

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr455128033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása