Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A legforróbb steampunk-lányok (galéria)

2013.03.21. 10:36 :: Zanphagras

A steampunkról gyakran mondják, hogy az valójában a lányok sci-fije: sikkes ruhák, art deco, fantasztikus hangulat hatja át a stílust. Egyre több divattervező foglalkozik komolyan a gőzpunkkal, a férfiak és a nők legnagyobb örömére. Ilyen munkákat bemutató fotókból szemezgetett a Galaktika tudományos szerkesztője, Toochee.

Egyre inkább terjed a divatvilágban a steampunk stílus. Egyre több ruhatervező alkot a romantika és a viktoriánus kort ötvöző kortárs ruhákat. Nem csak a stílust követik, hanem egyre szexisebb összeállítások készülnek. És ha ezek a ruhák csinos modellekre kerülnek, újabb női rajongók születnek. (Na meg férfiak is...)

A statisztikák is azt igazolják hogy a fiatal nők erőssége a zsáner. A steampunkról beszélgetők 63 százaléka harminc évnél fiatalabb. A stílus rajongói között több a nő, mint a férfi: a steampunk twitterüzenetek hetven százalékát nők írták. Még magasabb ez az arány a Pinterest képgyűjtő oldalon. A trend Amerikában a legerősebb: a stílussal foglalkozó írások közel kilencven százaléka az USA-ban született.

A rövid felvezető után lássuk hát a fotókat!

 

 

forrás: galaktika.hu

1 komment

Címkék: művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr925157821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása