Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Itt van az első Futótűz trailer!

2013.04.15. 09:44 :: chanij

hunger.jpg

 

Novemberben kerül a mozikba Az éhezők viadala trilógia második része, a Futótűz. Végre megjelent az első trailer, ami igyekszik nem túl spoileres lenni, de aki nem olvasta a könyvet, az is érzi belőle, hogy a Futótűz nem lesz egy unalmas mozi.

 

vilagokoreorokvilagabanner.jpg

 

2 komment

Címkék: film könyv trailer éhezők viadala

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr435223278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darw 2013.04.16. 07:18:17

Nyugtával kell dicsérni a napot, de tetszett a trailer, nem erősített meg abban a félelmemben, hogy teljes egészében a szerelmi szálra fognak rámenni mert, 1: könnyebb összehozni 2: a twilight fanoknak kell valami újabb munició ami nyálasabb mint egy nápolyi masztif. Így reménykedem abban, hogy a fő történeti szálat, a könyv szerint fogják vezetni a következő 2 részben is.

Miumiu 2013.04.22. 19:35:53

Várós. Már egy ideje el szeretném olvasni a könyveket is, ha lenne rá időm. Azt hittem még az első film alapján, hogy valami bugyuta Twilight utánzat tinifilm lesz, de kellemeset csalódtam, úgyhogy kíváncsi leszek a 2. részre is.
süti beállítások módosítása