Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Boldog születésnapot, David Brin!

2013.10.07. 12:07 :: Rondár

original_2.jpg

 

David Brin tegnap (2013. október 6.) töltötte be 63. életévét. Ezúton is szeretnénk boldog szülinapot kívánni neki és gratulálni impozáns életművéhez. Szeretnénk, hogy még többször ennyit élhessen, és írjon még nagyon sok remekművet!

47980_big.jpg

Akit érdekelnek a kortárs science fiction egyik legnagyszerűbb művelőjének írásai, annak tudjuk ajánlani a Dettó című kötetet, mely egy olyan jövőben játszódik, ahol az embereknek megvan a lehetőségük rá, hogy agyagmásolatokat (dettókat) készítsenek magukról. Ezeket a másolatokat akármire lehet használni: napi teendők elvégzésére, egyszerre randizhat az ember két kiszemelttel, vagy megírhat két regényt egy időben. Ez konfliktusokhoz vezet, hiszen így egy csomó ember elveszti az állását. Vajon meddig tűri el az emberiség a dettókat, és kinek származhat haszna abból, ha összeugrasztja az embereket az agyagklónokkal?  

Kedvcsinálók a Dettóhoz.

A szerző friss regénye, az Existence, hamarosan megjelenik magyarul!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló könyv irodalom tudomány program

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr535555022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása