Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Megvan az Uncharted film rendezője!

2014.02.06. 17:50 :: Zanphagras

Megvan az Uncharted film rendezője! A PS3-ra kiadott Uncharted játékok elég ismertek, és mégis komoly szenvedésbe került a megfilmesítés mellett szokatlanul vehemensen kiálló SONY számára, hogy a projektet beizzítsa. Hát most úgy tűnik, sínen van a dolog, annyira, hogy meg is van a rendező!

uncharted.jpg

Az illető pedig nem más, mint Seth Gordon, aki eddig leginkább vígjátékok rendezésével foglalkozott. Többek közt a Négy karácsony, a Förtelmes főnökök és a Személyiségtolvaj is az ő keze alól került ki. Most lehetősége lesz egy valamivel komolyabb filmet készíteni.


A történetről egyelőre annyit árultak el (ami sok meglepetést nem árul el), hogy Sir Francis Drake kései leszármazottjáról, Nathan Drake-ről fog szólni, aki El Dorado titkai után kezd kutatni.

blastr nyomán

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr1005801924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása