Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Wachowskik újratöltve!

2014.03.06. 11:56 :: Calildur

matrixreloaded460.jpg

A hírek szerint a Mátrix alkotói, a Wachowski-testvérek elkezdtek írni egy új trilógiát. Egyelőre semmilyen konkrétumot nem tudni a produkcióról, de az biztos, hogy akcióban nem lesz hiány...

antijég banner2.jpg

Spekulációk viszont már vannak. A Mátrix - Forradalmak végén az építésztől megtudjuk, hogy több Mátrix és több kiválasztott létezett már korábban. Az egyik elképzelés, hogy valamelyik korábbi próbálkozást fogja bemutatni a történet. Felröppent az a híresztelés is, hogy esetleg ismét Keanu Reeves kaphatja a főszerepet, hiszen a Wachowski-testvérek egyébként is szeretnek jól bevált színészeikkel dolgozni. Az is lehet, hogy a Mátrix megépülését fogja bemutatni, visszamenve egészen a kezdetekig. Az olyan folytatások után, mint a Terminátor 4. vagy a Prometheus, már semmi sem biztos.

Ti mennyire várjátok? Vajon tud még olyan lenni, mint az első Mátrix-film, vagy a folytatások feelingjét hozza majd inkább?

Szólj hozzá!

Címkék: film sci-fi mátrix

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr25844646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása