Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Peter Dinklage 8-bites szerepben

2014.04.02. 15:48 :: Balázs Püspök


Peter-Dinklage-Face-Scars-Game-of-Thrones-season-3.jpg

Miközben a Trónok harca új évadára várunk, hogy láthassuk kedvenc trónkövetelőinket és ármánykodóinkat, addig íme egy apró hír – sok rajongó kedvenc Ördögfiókájáról - a Tyrion Lannistert játszó Peter Dinklage-ről.

ezer2(1).jpg

Mivel a sorozatban tökéletes alakítást nyújt a sokak által lenézett kisember megszemélyesítésében, nem csoda, ha újabb és újabb filmszerepekre kérik fel. Nemsokára debütál a tavaszra várható X-men filmben mint a Sentinel robotok megalkotója Bolivar Trask. Képregény adaptációkat kevésbé kedvelők pedig tekintsék meg az Erőszakik című bérgyilkos sztoriban való alakítását.

game-of-thrones-tess-a-game-of-ice-and-fire.jpg


Most egy újabb filmre castingolták, amely sok retro videojáték rajongónak tetszhet. A film címe Pixels, és a történetéről egyelőre annyit tudunk, hogy történetben a régi videojátékok, mint az Invaders, a Pacman vagy a Tetris életre kelnek, és mindent kockás pixelekké alakítanak, ami az útjukba kerül. A film kategóriáját tekintve egy akcióvígjáték lesz, főszerepben Adam Sandlerrel és Kevin Jamesszel. Ez talán sokakat elriaszthat, hiszen az utóbbi időben Sandler nem igazán a sikeres komédiáiról híres, viszont a film sok retro videojáték rajongónak okozhat kellemes emlékeket. A filmben Dinklage egy volt Donkey Kong és Space Invaders bajnok szerepét fogja eljátszani. Addig amíg várakozunk a negyedik Trónok Harca évadra, íme egy rövid videó a Pixelsről, ami egy kis ízelítőként szolgálhat a filmhez.

 

Calildur

Szólj hozzá!

Címkék: retro játék film videó game of thrones trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr165890433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása