Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Szárnyas Fejvadász 2 Ridley Scottal és Harrison Forddal

2014.06.04. 13:47 :: chanij

bladerunner-harrison-ford.jpg

 Az Alcon Entertainment nyilvánosan kérte fel a híres színészt a szerepre. 

asimov forgó.jpg 

A producerek már meggyőzték Ridley Scottot, aki az első Szárnyas fejvadász részt is készítette, hogy rendezze meg a híres kultfilm második epizódját. Most Harrison Fordon sor, hogy elvállalja a főszerepet. Ritkán szoktak színészeket publikusan felkérni szerepre - minden bizonnyal azt szeretnék elérni, hogy a Ford a közvélemény nyomására vállalja el a munkát. Mi nagyon szeretnék látni őt újra ebben a szerepben - tehát kedves Harrison, ha olvasod, kérjük legyél újra Szárnyas fejvadász!

48020_big.jpg

2 komment

Címkék: film könyv sci-fi blade runner

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr676264011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hypnone 2014.06.04. 16:35:58

Hát inkább ne legyen. Ez tényleg egy igazi kultusz film, az egyik nagy kedvencem és bár ridley scott tényleg nagy rendező volt, sztem megbolondult öreg korára. Még csak az hiányzik, hogy ezt is úgy elbarmolja, mint a Prometheust, ami az egyik legnagyobb csalódásom volt abban az évben, mikor kijött. És szerintem majdnem mindenkié, nem csoda hogy nem lett semmi a kövi egy-két filmből amit még ahhoz akartak.

TetraB 2014.06.04. 23:08:00

szerintem se hiányzik egy újabb Szárnyas Fejvadász.
az agyrém, hogy összekössék az Alien univerzummal, pláne nem.
süti beállítások módosítása