Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

A hősök aranykora

2014.07.17. 00:08 :: Balázs Püspök

StripAgeofHeroes2_0811.jpg

Nemrég mutatták be Bryan Singer legújabb képregény-adaptációját, az X-men: Az eljövendő múlt napjait. Bár már készül a folytatás, a rendező máris egy új képregény megfilmesítése felé vette az irányt. Ez az Age of Heroes.

ahalhatatlansághalála.jpg


A képregény a 90-es években jelent meg, az Image comics jóvoltából. Hamar hatalmas siker lett, és a mai napig vannak rajongói a műnek, amely leginkább a középkori fantasy műfajába sorolható.

Egyelőre egy szinopszis látott napvilágot, amely kicsit bemutatja az embereknek, milyen világba is kalandozhatnak el a képregény, vagy esetleg majd a film által.


SM05_Cover_JR-web.jpg
"Mikor az istenek megszülettek, a világot a saját álmaik mintájára újraalkották. Ezt hívták az Istenek korszakának.
Mikor megteremtették az embereket sok más lénnyel együtt, fantasztikus városokat emeltek, őrült varázslatokat kovácsoltak és elképzelhetetlen háborúkat vívtak minden létező feletti hatalom elnyeréséért. Ez hívták a Csodák korszakának.
Mikor az istenek elmenekültek, és az embereket magukra hagyták, hogy azok megtalálják útjukat egy világban, tele szörnyetegekkel és misztikus mágiával, néhányan kiemelkedtek, hogy jót cselekedjenek és igazságot teremtsenek. Ezt hívták a Hősök korszakának.

Hét semmirekellőt és kívülállót hozott össze a sors. Olyan problémával néztek szembe, amit maguk az istenek sem tudnak megoldani. Mivel az istenek már nincsenek ezen a világon.
Drake, a vak bárd, Conor az egykezes zsoldos. Glinda, a takács, Mael, a lángoló kristály lovagja. Wex, a szerzetes, és a tolvajduó Luko és Aerwyn. Ők heten vezették be az új korszakot, a Hősök korszakát."

Forrás: geektyrant.com

Calildur

Szólj hozzá!

Címkék: film képregény fantasy

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr856507609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása