Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Az őrület határán!

2014.11.17. 17:28 :: R15

Alacsony költségvetés (mindössze 400 000 ausztrál dollár), két kiszuperált rendőrautó és egy taxi, továbbá egy másnapos, törött orrú, ismeretlen színész a meghallgatáson (Mel Gibson). Az orvosból lett rendező, George Miller bemutatta, hogy ennyi is bőven elég a sikerhez, még ahhoz is, hogy a Mad Max kultuszfilm legyen! 25 éve mutatták be az ausztrál mozikban a filmet, mely eredeti, mégis egyszerű szimbólumaival és üzenetével, az eleinte vegyes fogadtatás ellenére is megtalálta nézőközönségét, sőt, mint a legtöbb bevételt hozó alacsony költségvetésű film, bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe is. A filmet két folytatás követte: 1981-ben (Mad Max 2 – Az országúti harcos) majd 1985-ben (Mad Max - Az Igazság Csarnokán innen és túl), de az első film átütő sikerét nem sikerült megismételni.
Elnézve a negyedik rész, a Fury Road (Haragos utak) előzetesét, alig várjuk, hogy újév legyen és megnézhessük az eszeveszett sivatagi száguldást!

Szólj hozzá!

Címkék: mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr16910499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása