Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Megvan a MIB III főgonosza

2010.05.25. 14:06 :: SFblog

A Slágermájerek (The Flight of the Conchords) című HBO sorozat sztárja, Jermaine Clement – miután főszereplőtársával, Bret McKenzie-vel együtt elutasították az esetleges harmadik évad ötletét – kapta a Yaz nevű főgonosz szerepét a Barry Sonnenfeld rendezésében készülő MIIIB - Sötét Zsaruk 3-ban. Mivel a fontos szereplőket már szinte mind leszerződtették, ezért a stúdió már ki is tűzte a premierdátumot, ami előreláthatólag 2012. május 25-e lesz.


A végleges(nek tűnő) forgatókönyv szerint, melyet Ethan Cohen írt, és David Koepp még dolgozik rajta, régi ismerőseink, J (Tommy Lee Jones) és K (Will Smith) visszautaznak az időben, hogy megakadályozzanak egy intergalaktikus katasztrófát. Eközben összetalálkoznak K fiatalkori énjével, akit előreláthatólag a Grindhouse-Terrorbolygóból és a W.-ből ismert Josh Brolin fog alakítani.

A filmet (nem túl meglepő módon) 3D-ben forgatják.

Empire Online

locutus

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr842030113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása