Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Johnny Depp lehet a Doctor Who mozi főszereplője

2010.07.01. 11:44 :: SFblog

Johnny Depp identitászavarban szenvedő kaméleon? Ezen még valahogy túltesszük magunkat. De Johnny Depp, mint "Idő Úr", a Doctor Who (Ki vagy doki?) főhőseként... ez már keményebb dió.

Mégis megvan az esélye, hogy pár éven belül ebben a formájában lássuk a mozikban, ha a tor.com által kinyomozott infók helyesek.

A pubarticles oldalon tényként jelentették be a projektet az alábbi hírben: 

Russel T. Davies aki sokáig volt a tv sorozat producere – azt nyilatkozta, hogy azért hagyta ott a tévés verziót, mert lehetőséget kapott rá, hogy a Doktort szélesvászonra költöztesse: „A Who franchise mozikba adaptálása a szokásos mellett egy újabb megújulási lehetőséget jelentene a karakter számára. Így sokkal szélesebb körhöz, a rajongóknál jóval több millió emberhez juthatnánk el. Vadonatúj koncepciót dolgozunk ki, de a film legalább annyira kalandos, ijesztő és humoros lesz, mint a televíziós sorozat. Mindazonáltal egyikünk sem fog megfeledkezni arról, mi teszi a szereplőt naggyá és érdekessé, így a régi rajongók sem lesznek csalódottak, mert igen, a Dalekok is megjelennek majd.”

Szívesen beraknánk a cikk eredeti linkjét, hogy személyesen is ellenőrizhessétek, de mivel időközben leszedték, nem tehetjük. Amiről persze arra következtethetnénk, hogy nem másról van szó, mint egy nagy, zsíros pletykáról.

Ugyanakkor a megbízható tor.com utánajárt a dolognak, egészen stúdiós forrásokig jutottak, ahol azt mondták nekik: Johnny Depp meghallgatását a Doktor szerepére egy 2012-ben bemutatandó filmhez meg tudjuk erősíteni.”

Bár még nem vagyunk biztosak abban, mi lesz ennek a vége, gondoltuk, érdekelhet benneteket. Mindenesetre attól függetlenül, hogy igaz-e a hír, mit szólnátok Johnny Depphez Doctor Who-ként?

scifi-wire

11 komment

Címkék: sorozat film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr482122825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2010.07.01. 20:35:12

szerintem nem lenne rossz, bár David Tennant lenne szerintem a legmegfelelőbb a szerepre.

Kiváncsi leszek egyébként a mozifilmre, hogy a nem fanatikus rajongók miképp fogadják majd a wc-pumpás dalekokat :)

Herrera kapitány 2010.07.01. 20:43:31

@Kőmíves Kelemen: én például nem vagyok az, és nem is tudok róluk mindent :( de királyak :D

the sandwich maker 2010.07.01. 21:42:05

Külön-külön mindkettő remek (bár nálam a mérleg a DW javára billen), de együtt? Ez meghaladja a fantáziámat.

Hamster · http://hamster.blog.hu/ 2010.07.01. 21:49:14

Depp remek színész, az ilyen excentrikus szerepek amúgy is neki valók, de nagyon remélem, hogy RTD nem vacakol bele a DW-be egy teljesen bele nem illő filmmel. A Peter Cushing-os mozik időszakában ezt meg lehetett úszni, akkor még nem volt kialakulva a DW univerzum, de ma? Ráadásul Matt Smith kimondottan jó Doki, persze ízlések és pofonok, Tennat után senkinek nem lenne könnyű dolga.

Amúgy meg arra szavazok, hogy ez csak médiahack. Vagy RTD szondázza a közvéleményt.

Ragnarög 2010.07.01. 22:02:41

Depp +, a dalekokat viszont nem erőltetném, a legtöbb 2004+ rajongó inkább csak röhög rajtuk, igazán kitalálhatnának új, 2000 év kompatibilis ellengségeket.. Amúgy meg, hogy fogják összeegyeztetni a sorozattal..más főszerepló itt meg ott..azt mégis hogy fogják megoldani?

Aldyr 2010.07.01. 22:09:24

Matt Smith szerződése pont a 2012-es évad végéig szól. És ha minden igaz őutána már csak egyetlen regenerációja maradt a Doctornak... remélem, nem egy sorozatlezáró film lesz.

(megjegyzem, a Master már eljátszotta az összes 'életét', és még okozott némi zűrt... :D)

hunmaster 2010.07.02. 05:50:02

Depp mint a Doktor? Na ne már. Biztos vagyok benne, hogy találnak jobb színészt is a szerepre. Russell T. Davies-ben bízom, neki még nem sikerült semmit elszúrnia. Ha a főszereplő nem lesz a legjobb, a sztori akkor is meg fogja menteni a filmet.

@Ragnarög: a legtöbb 2004+ rajongó röhög a Dalekokon? (2005+, ugyebár) Nekem még nem tűnt fel, azt viszont beláthatod, hogy vannak a sorozatban olyan ellenfelek, akiket bátran betehetnének a filmbe. Mindjárt ott a Clockwork Robots, a Cyberman-eket is megújíthatják, az Ood-ok is egészen jól nyomták, a Mester biztos benne lesz, a Vashta Neradát se felejtsük el, és most jut eszembe az androvax is.

@Aldyr: TIgaz, hogy Matt Smith szerződése 2012 végéig szól, de nem hinném hogy utána az utolsó Doktor következne. Tudom, annak kellene következnie, de legyünk őszinték: miért akarná a BBC megszüntetni a legrégebbi, milliókat televízió elé kötő sorozatát, ahol a köztes reklámokért rengeteget elkérhet?

Még egy szavazat arra, hogy nem igaz a hír, csak felröppenő pletyka, egy médiahack.

KFV · http://korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu/ 2010.07.02. 08:32:57

David Tennant volt eddig a legjobb, de az ő visszatérése nekem elég valószínűtlen. Matt Smith jobb, mint vártam, de körökkel gyengébb a két "modern" Doktornál - Depp-et el tudnám képzelni helyette, de nem hiszem, hogy egy sorozat erejéig meg is tudnák fizetni...

Aldyr 2010.07.02. 08:51:32

@Ragnarög: Egy brit felmérés szerint a lakosság jobban ismeri a Dalekokat, mint az angol királyi családot. ÉS ez nem évtizedekkel ezelőtt, hanem 2007ben készült... Elképesztően népszerűek ott ezek a gyilkos sótartók, akiket állítólag maga Ridley Scott gondolt ilyen alakúra... :D

Hamster · http://hamster.blog.hu/ 2010.07.02. 10:14:17

@Aldyr: "állítólag maga Ridley Scott"
Nem ő, mert nem ért rá, és helyette egy Raymond Cusick nevű ember csinálta meg, akit azóta is előszeretettel nem említenek sehol: en.wikipedia.org/wiki/Raymond_Cusick
De tényleg majdnem R. Scottra szignózták a melót, jó hely lehetett a BBC akkoriban :)
süti beállítások módosítása