Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Luke Skywalker a viktoriánus korban

2010.09.02. 10:02 :: SFblog

Többször mutattunk már be steampunk stílusban készült Star Wars rajzokat. Ha valaki még nem ismerné, a stílus egyszerű, az 1800-as éveket ülteti át egy másik korba, világba, vagy épp technikai eszközbe. Most Luke Skywalker robotkarját készítette el néhány rajongó, hamisítatlan steampunk stílusban.

Ha az ifjú Skywalker az 1800-as évek viktoriánus Angliájában élne, akkor ilyen kart kapott volna, miután elveszítette a sajátját. A képet a London Science Museum oldalán mutatták be. De nem csak a stílusa érdekes, hanem az is, hogy működőképes.

A robotkar acélból és rézből készült, a könyök és a csukló egymástól függetlenül is mozgatható. A csukló kialakitása ugyanarra a mozgásra képes, mint az embereké általában. A protézis a felkarhoz erősíthető, egyetlen hátránya, hogy ezt is el kell takarni kesztyűvel, mivel a robot ujjak nem a legszebbek.


További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain.

dvice

2 komment

Címkék: steampunk

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr132266183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SFblog · http://sf.blog.hu 2010.09.10. 16:44:19

@Skeez: Gondolom, a blastr úgy gondolta, vicces ezt Luke kezeként eladni, mi meg jól lefordítottuk.
süti beállítások módosítása