Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Ez lesz Batman új autója?

2010.10.08. 12:00 :: Dot hugi

A "Halo Intersceptor"-nak nevezett sokéltű autó a brit tervező, Philip Pauley-t dícséri. Ez ajármű a luxus és a sport kocsik között is elég vadnak és extravagánsnak tűnik, de Pauley nem érte be ennyivel...

A Halo Intersceptor nem csak autóként funkcionál, hanem helikopter, jet vagy hajó is lehet, mindehez csak némi átalakítás kell. A kocsi ajtaja a sirály szárnyához hasonlóan felfelé nyílik ki, ami még többet dob az egyedi kialakításon, de ez csak a külcsin, a Haloban több van, mint gondolnánk. 2,3 másodperc alatt gyorsul 60 mérföld/órára (96 km/óra) ls a vlgsebesslge eléri a 311 mérföld/órát (498 km/óra).

A tervezőnek sok elképzelése van a Haloval, többek között, hogy egy szuperhősnek (Batman), vagy egy szuper ügynöknek (James Bond) adja. Lehet, hogy ez lesz a következő kütyüjük?



További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain.

dvice

2 komment

Címkék: tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr342354539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása