Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Szovjet fegyverből a lakás dísze

2010.10.17. 13:00 :: Dot hugi

Európában, rengeteg helyen lehet a mai napig találni szovjet, vagy német bombákat, fegyvereket. A nagyobb gépekkel már kisebb az esély, hogy összetalálkozunk valami elhagyatott helyen, esetleg egy építkezésen. Egy észt tervező, Mati Karmin úgy döntött készít egy extravagáns, post-apokaliptikus bútorszettet az orosz hadieszközökből. Így már mi is láthatjuk, hogy lehet jóra is használni és újrahasznosítani ezeket a dolgokat.

A szovjeteknek volt egy nukleáris központja Paldiskinél a tenger alatt. Az itt használt felszereléseket alakította át Karmin bútorokká. Amikor 1990-ben Észtországból is kivonult a szovjet hadsereg, akkor szinte mindent elégette Naisaar szigetén, de Karminnak néhány dolgot sikerült megszereznie.

A bútorok egytől egyig megvásárolhatók és minden Karim ötlete volt, ő tervezte a babakocsitól kezdve, a wc-n át a székeket is.


További hasonló fotók a(z) InterGalaktika oldalain.

dvice

Szólj hozzá!

Címkék: retro

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr22375852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása