Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Christopher Nolan reagált a Batman 3 pletykáira

2010.12.03. 10:20 :: Dot hugi

Heath Ledger halála a mai napig téma az egész világon. Pontos információkat nem lehet tudni, és mindenki sajnálja, hogy ez a jó színész többé nem szerepelhet egyetlen filmben se. De a sajtó se áll meg, és olyan pletykák terjedtek mostanság, hogy Heath Ledger-t valamilyen módon újra megelevenítik a Batman 3. részében is.

Crhistopher Nolan, a film rendezője és írója azonban tagadja ezt a szóbeszédet. Egyenesen elzárkózik attól, hogy az elhunyt színészt régi jelenetekből, vagy dublőr segítségével visszahozzák akár csak néhány percre.

Ostobaság minden olyan pletyka és ötlet, ami arra utal, hogy Jokert úgy akarom visszahozni a harmadik részben, hogy Ledger azon jeleneteit ollózom össze, amiket a Batman 2. részében nem használtunk fel. - mondta Nolan, aki jelenleg Zack Snyderrel dolgozik a Superman filmen.
Nolan azt is elárulta, hogy a következő film Tom Hardy karakterére támaszkodik majd. Bár korábban Tom Hardy pozitív szereplő volt, Nolan nem akarja elárulni, hogy Hardy hős, vagy gazember lesz e a harmadik részben. De tervei szerint januárig befejezi a szövegkönyvet - talán utána többet is elárul.
 
blastr

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr452490033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása