Akciós könyv

asimov_sfblog.jpg

Akciós könyv

stalker_sfblog.jpg

Rovatok

Egyben

Akciós könyv

banner_felkavaro2.jpg

Utolsó kommentek

Friss topikok

Külső feed

Nincs megjeleníthető elem

Egyre több pletyka kering a Karib tenger kalózai körül

2010.12.10. 14:00 :: Dot hugi

Most, hogy egyre közelebb van a Karib tenger kalózai 4. részének premiere, annál több pletyka, híresztelés és új információ kerül napvilágra. A legfrisebb ezek között az, hogy a Disney még mindig lát fantáziát a filmben és további 5. illetve 6. részt is akar csinálni a kerge kalózzal.

A leendő két új rész szinte már biztos, maximum azt várják, hogy milyen lesz a negyedik epizód fogadtatása. Illetve jelenleg még nem tudják, hogy mikor kerülhet sor a forgatásokra. Johnny Depp ugyanis az Ismeretlen vizeken forgatása utána két újabb filmet szeretne készíteni Tim Burtonnel.

A Karib tenger kalózainak sikere azonban úgy tűnik nem mindenkinek tetszik. A Fox News-nak Stuart Beattie, az első rész forgtókönyvírója elmesélte, hogy eredetileg nem Deppnek szánta a szerepet. A karaktert kifejezetten Hugh Jackmanhez igazította. Az X-men jó öreg Farkasa igazi sztárnak minősül Ausztráliában, ahonnan Beattie is származik, ezért szerette volna neki adni a szerepet. Az amerikai nézőket célzó Disney azonban elvetette az ötletet és Deppnek ajánlotta a szerepet.

blastr

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://sf.blog.hu/api/trackback/id/tr132496561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DinnyeTM 2010.12.13. 10:24:41

"a Disney még mindig lát fantáziát a filmben " - "a Disney még mindig lát $$$ - t a filmben." - javitottam :]
süti beállítások módosítása